Левски подновява договорите на трима национали

06:43
Левски подновява договорите на трима национали

Акцията с с новите договори с в Левски все още не е приключила. "Сините" вързаха трима от най-обещаващите си футболисти - Пламен Андреев, Асен Митков и Антоан Стоянов. Сега на дневен ред идват националите. Целта е те да получат по-добри условия и да бъдат парирани опитите някой да ги измъкне под носа на клуба през зимата. Става въпрос за Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев и Ноа Сонко Сундберг.


Двама от споменатите са сред най-актуалните футболисти на пазара, макар на "Герена" още да не е пристигнала официална оферта за никой от тях. Става въпрос, разбира се, за Краев и Сундберг. Но не трябва да се подценява и Галчев, който в края на сезона се включи доста силно, след като преди това почти не се виждаше как ще хване ръка от Цунами и Петрис.


По принцип подписите са задължителни, защото всички имат договори до следващото лято, но целта е да се избегнат удари под кръста и опити някой да мъти главите на футболистите с трансфери, както редовно се случва в нашите среди. Особено, когато става въпрос за добри футолисти.


"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация