Кристиано е много разтревожен за контузията си

12:42
Кристиано е много разтревожен за контузията си
"Кристиано Роналдо е доста разтревожен, че все още не е възстановен от контузията си в глезена", разкри вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс пред "Марка".

"Той очакваше, че ще може да играе няколко минути още срещу Аколкорн, но тогава треньорът реши да не рискува и го остави да се възстанови напълно за дербито с Атлетико Мадрид. Сега обаче се оказа, че положението с тази травма е по-лошо, отколкото се очакваше. Всички в отбора му стискаме палци да не се стигне до операция", допълни стражът.

Както е известно, вчера стана ясно, че Кристиано Роналдо трябва да отсъства от терените за още един месец, тъй като глезенът му все още не е възстановен. Ако и след нови тридесет дни състоянието на португалеца не се подобри, той ще трябва да се подложи на операция.

"Със сигурност ще влезем спокойни в мача с "дюшекчиите", но не очаквайте да ги подценим. Те са в лоша форма, но в едно подобно дерби подобни неща не са от значение. Надявам се да вземем трите точки и да зарадваме феновете ни", каза още Икер Касияс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация