Хууб Стевенс: Победата е по-сладка с гол в края на мача

11:00
Хууб Стевенс: Победата е по-сладка с гол в края на мача
Старши треньорът на Ред Бул Залцбург Хууб Стевенс заяви след победата над Левски с 1:0 от груповата фаза на Лига Европа, че е по-сладка победата с гол в края на мача, отколкото в началото.

"В първите 10 минути показахме играта, която аз искам да наблюдавам, но не успяхме да отбележим гол. На мен лично обаче ми е по-сладка победата с попадение в последните секунди на мача, тъй като така съперникът няма време да върне гола. Тази вечер и късметът бе на наша страна. Искам да поздравя Левски, който въпреки, че остана с 10 души на терена направи един добър мач. Те също опитаха всичко, но ние играхме по-добре. Левски не са лош отбор, просто сега са в лоша фаза. Според мен Левски може да вземе поне една точка срещу Виляреал. Мисля, че ще успеем да се класираме в следващата фаза на турнира", сподели наставникът на Залцбург.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea1111
07.11.2009 11:46

phahahahah tez red bull v sledvashtata faza sa putnici we nikoga nqma da stignat 1/4 final
kato levski

top4o_1994
06.11.2009 12:35

тия Ред Бул дано ги нашарат следващата фаза, сетете как биха Лацио ????!?!?!

crissttiano
06.11.2009 11:36

*lol* щеше да гледаш кат насран ако имахме един класен нападател който да беше вкарал една от многото шибани възможносит които имахме *angry* ама вие изкарахте късмет копеле мръсно и тряаа да кажеш БИХМЕ СЛУЧАЙНО И НЕЗАСЛУЖЕНО гад мръсен"но ние играхме по-добре" *lol* абе смешник със 10 човека щяхме да ви бием и да ва напрайм за смях е
*sick*

machocka
06.11.2009 11:31

Мисли....човека мисли.... той със сигурност се класира , ама се прави пак на скромен....И , били са ни надиграли ... Боже , този човек гледа ли мача?!