Конър Макгрегър е обвинен в изнасилване

00:12
Конър Макгрегър е обвинен в изнасилване

Жена е обвинила Конър Макгрегър в сексуално посегателство. Това съобщи американската медия ТМЗ.

Според официално писмо, подадено от базирания в Южна Флорида адвокат Ариел Мичъл към ТМЗ и Конър Макгрегър, ирландецът е обвинен в изнасилване на жена в мъжката тоалетна на "Кейси Сентър" в Маями след края на четвъртия двубой от финалите на НБА в петък.

ТМЗ допълва, че според писмото дамата е била разделена от приятелките си и принудена да се присъедини към компанията на бившия шампион на ЮФС и неговия бодигард в мъжката тоалетна. Жената е искала да използва тоалетната, за да уринира, но след това Макгрегър е използвал сила, за да накара жената да участва в орален и анален сексуален акт с него. В писмото на адвокат Мичъл се пояснява, че жената все пак е успяла да удари Конър няколко пъти и да избяга.

Дамата е съобщила на местните власти за престъплението, но не иска да повдига обвинения, а да потърси компенсация от Макгрегър. ТМЗ съобщават също, че полицията на Маями провежда разследване по случая вече трети ден. ЮФС също публикува информация в уеб сайта си, че провеждат свое разследване.

Представители на екипа на Макгрегър заявиха пред ТМЗ, че обвиненията са фалшиви. Това е пето подобно обвинение към Конър в рамките на четири години. Към момента той не бил намиран за виновен по нито едно от тях.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация