Реал Мадрид представи Джуд Белингам

18:44
Реал Мадрид представи Джуд Белингам

Реал Мадрид представи Джуд Белингам. Английският национал стана второто най-скъпо попълнение в историята на клуба, след като бе привлечен от Борусия (Дортмунд) за 103 милиона евро. Той подписа 6-годишен договор до юни 2029 г.

Днес Белингам бе представен официално от президента на “белите” Флорентино Перес. Той показа и екипа, с който ще играе на “Сантяго Бернабеу”. Джуд ще носи фланелка с номер 5, с която Зинедин Зидан блестеше в Мадрид. Преди представянето бе показано видео с изявите на Белингам за Борусия и Англия.

“Това е голям ден за тези, които се гордеят с Реал. Днес ние можем да се гордеем с пристигането на един от най-добрите в света. Той е тук, защото искаше да дойде. Можеше да отиде във всеки клуб, в който поискаше, но той избра да играе за Реал Мадрид. Благодарим ти, че направи всичко възможно, за да си тук”, сподели Флорентино Перес по време на представянето.

“Ти си само на 19 години, но вече си един от тези играчи, които всеки иска да гледа на терена. Пристигаш в един велик клуб. Беше избран за играч на сезона в Бундеслигата, преди това написа история в Бирмингам, вече си един от най-добрите играчи на Англия. Тези постижения показват изключителна класа”, допълни той.

Белингам показа фланелката, с която ще играе в Реал и каза няколко думи преди да отиде за снимка с някои от легендите на клуба. “Искам да благодаря на всички, които са тук или гледат. Пристигам в най-добрият клуб в света”, каза англичанинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация