Луд купон в Манчестър по случай требъла

23:43
Луд купон в Манчестър по случай требъла

Тази вечер играчите и всички в Манчестър Сити отпразнуваха с парад по улиците на града спечелването на впечатляващия требъл в края на сезон. Футболистите на “гражданите” триумфираха с титлата в Премиър лийг, Купата на Англия, а в събота вечер надиграха и Интер в сблъсъка за трофея в Шампионската лига. 

По този начин подопечните на Пеп Гуардиола успяха да изравнят и знаменитото постижение на своите градски съперници от Манчестър Юнайтед, което допълнително подслади успехите на тима. 

Веднага след спечелването на трофея в Истанбул те отлетяха за Ибиса, където също празнуваха цяла нощ, но днес можаха да го направят и пред хилядите си фенове, които се стекоха по улиците на града. 

Парадът на Манчестър Сити първоначално трябваше да започне в 18:30 местно време (20:30 българско), но впоследствие бе отложен с половин час за 19:00 местно време, тъй като се очакват сериозни валежи и гръмотевични бури.

Въпреки това хиляди привърженици на Манчестър Сити се стекохат към предварително обозначените зони в центъра на Манчестър, където наблюдаваха преминаването на двуетажните автобуси, които возиха футболистите заедно с трофеите от завоювания требъл. 

След започването на дъжда част от играчите на "гражданите" се качиха на един от местните трамваи в центъра на града, като по този начин замениха емблематичните за такива моменти двуетажни автобуси.

След това играчите се качиха на автобусите, трофеите също бяха натоварени и парадът можеше да започне.

Ерлинг Холанд и Джак Грийлиш демонстрираха отлично настроение през цялата вечер, а клипчетата с тяхно участие станаха хит в социалните мрежи. 

Лошото време не попречи на някои от играчите, сред които Холанд и Рубен Диаш, да се съблекат голи до кръста по време на празничния парад.

Грийлиш пък по любопитен начин призова съотборника си Бернадо Силва да остане в отбора. Португалецът е един от тези, за които се говори, че може да напуснат през лятото.

Мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола не изневери на стила си и запали пура в чест на историческия сезон, който направиха футболистите му. 

По време на цялата си обиколка автобусът с играчите на новия европейски клубен шампион беше съпровождан от голям брой фенове, които пееха песни и скандираха имената на любимците си.

В края на парада футболистите и Гуардиола се качиха на специално подготвена сцена, а Холанд не спря да забавляваха всички около себе си. 

"Не искаме слънце, имаме най-хубавият парад под дъжда. Феновете са свикнали, иначе това не би бил Манчестър", пошегува се пък Гуардиола.

 

Покажете футболните си познания в най-атрактивната игра с прогнози в българското интернет пространство Супер 7. Всеки кръг имате възможност да спечелите голямата награда от 100 000 лв.*, а в края на сезона петимата най-добри познавачи ще си разделят награден фонд от 2000 лв.*!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация