Ивелин Попов се закани: Европа, чакай ни! "Синята" лавина идва!

00:38
Ивелин Попов се закани: Европа, чакай ни! "Синята" лавина идва!

Един от лидерите в състава на Левски Ивелин Попов използва социалните мрежи, за да коментира изминалия сезон. "Сините" успяха да се преборят за място в евротурнирите, след като се наложиха над Арда (2:0) в баража.

Попето сподели, че в ДНК-то на клуба е да се бори докрай и именно затова е успял да постигне голямата си цел.

Ето какво написа опитният футболист в "Инстаграм":

"Поредният дълъг и тежък сезон, низ от радостни и тъжни мигове, сбъднати мечти и "изпепелени" надежди… На моменти битката изглеждаше загубена, а голямата цел - далеч отвъд хоризонта. Но не и за нас, не и за "Левски". Тогава, когато всички ни бяха отписали, си казахме: "Никой, освен нас самите!" В ДНК-то на "Левски" е да се бори докрай, докато не прозвучи последният съдийски сигнал. И този път отново успяхме. Трудно, тежко, с много пот, с много болка и здраво стиснати зъби стигнахме навреме за пътуването, което ни предстои… Европа, чакай ни! "Синята" лавина идва!".

 

Покажете футболните си познания в най-атрактивната игра с прогнози в българското интернет пространство Супер 7. Всеки кръг имате възможност да спечелите голямата награда от 100 000 лв.*, а в края на сезона петимата най-добри познавачи ще си разделят награден фонд от 2000 лв.*!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация