Сензация: Реал Мадрид ще привлече Мбапе още през това лято

00:33
Сензация: Реал Мадрид ще привлече Мбапе още през това лято

Около голмайстора на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе се заформя нова трансферна сага. „Екип“ твърди, че днес нападателят е съобщил на клуба със специално писмо, че при никакви обстоятелства няма да активира клаузата за удължаване на договора си.

Настоящият контракт на френския национал е до лятото на 2024 година, но от ПСЖ искат да го удължат с още един сезон. Отказът на Мбапе означава, че след година той ще може да си тръгне като свободен агент. Това никак не влиза в плановете на клуба и е по-вероятно най-добрият футболист в Лига 1 да бъде продаден още това лято.

Позицията на Мбапе почти сигурно е продиктувана от желанието му да премине в Реал Мадрид. Преди година той в последния момент се отметна от договорката си с кралския клуб и преподписа с ПСЖ, но сега, след като Карим Бензема си тръгна от „Сантиаго Бернабеу“, звездният трансфер може да стане факт.

 

Покажете футболните си познания в най-атрактивната игра с прогнози в българското интернет пространство Супер 7. Всеки кръг имате възможност да спечелите голямата награда от 100 000 лв.*, а в края на сезона петимата най-добри познавачи ще си разделят награден фонд от 2000 лв.*!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация