Топузаков: Каквото си заслужихме, това постигнахме

06:30
Топузаков: Каквото си заслужихме, това постигнахме

Наставникът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след победата на своя тим над Арда. “Сините” надвиха своя противник на “Герена” с 2:0 и си гарантира място в европейските турнири. Топузаков призна, че е останал доволен от победата, но заяви, че все още няма яснота за бъдещето си.


“Мисля, че чисто игрово и в двете фази превъзхождахме. Доста създадени положения в началото, които изпуснахме с лека ръка. След първия гол обаче играхме по-освободено, бяхме по-добри във всяко едно отношение. Така че изцяло заслугата е на футболистите. Те си свършиха перфектно работата.


В крайна сметка футболистите показаха, че заслужават. Дори и през бараж и два неуспешни предходни мача те имат качеството да са футболисти на Левски и да продължат развитието. Доволен съм не само от това, че победихме, но и като тактическа дисциплина, агресия, единоборства.


Беше важно за Левски като клуб и за този отбор да има европейски излаз, за да покаже качествата си. От друга страна финансова помощ за клуба. Ние през сезона, ако направим ретроспекция, изпуснахме доста точки и от един момент нямаше как да се борим за по-добро място. Каквото си заслужихме, това постигнахме в края на сезона.


Бил съм няколко пъти в тази ситуация. Ще го потвърдя пред цяла синя България - аз съм рожба и дете на Левски. Ще се отзова във всеки един момент, радвам се, че свършихме работа, това беше целта.


Няма какво да ви споделя за моето бъдеще. Нека ръководството да прецени и реши. В следващите дни ще има разговори и яснота”, заяви Топузаков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация