Гонзо: Момчетата се раздадоха, не обвинявам Гошо Петков

08:35
Гонзо: Момчетата се раздадоха, не обвинявам Гошо Петков
Липса самочувствие, класа и реализаторска немощ са причините за снощната загуба на Левски с 0:1 от Ред Бул Залцбург, смята спортно-техническият директор на "сините" Георги Иванов.

Гонзо сподели още, че отборът му се е раздал до последно и изрази оптимизъм за бъдещето на тима.

"Момчетата дадоха всичко от себе си, но за съжаление загубихме. Доста често вече ни се случва да губим мач, в който играем добре и създаваме положения. Днес обаче останахме с 10 човека и това си пролича в края. Допуснахме недопустима грешка за техния гол, но без грешки - няма голове. Не обвинявам Гошо Петков, той също така доста е спасявал, а и на всеки се случва да сгреши", каза Гонзо.

"Липса на самочувствие и класа. В Европа трябва да си вкарваш положенията, това е наша стара слабост. Момчетата имат още два мача пред себе си, за да се докажат. Надявам се да вкараме в следващия мач. Винаги съм искал да виждам Левски да се бори до последно, да дава всичко от себе си, днес беше така. За нещастие загубихме в края на мача. Имаше и добри моменти. Според мен Левски го чака добро бъдеще. Отпадаме от Лига Европа, но ще играем за клуба, за авторитета на клуба и този на футболистите, както в "А" група, така и в Европа", добави още спортно-техническият директор на шампионите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
06.11.2009 15:24

Батков много ни дърпа назад...Особено след "Казанската афера " тимът започна да губи самочувствие и сега Гонзо го възвръща малко по малко.Още не са свършили всички мачове от А-групата , така че , да се надяваме , че Левски пак ще е на 1-во място и ще се опита отново за ШЛ.

lubo_309
06.11.2009 09:40

Да определено ни чака добро бъдеще, но без 1-во Батков, 2-ро Йовов. Снощи даже сънувах как в мач Левски- (*СКА 2-рия праща топката над празна врата от дузпата. Без 3-то всякакви недоказани пришълци от Африка, Америка и Азия. За да постигнеш нещо в Европа ти трябват футболисти доказани в Европа. Не случайно в Турция взимаха преди 10-тина години хора като Костадинов, Лечков, Залцбург с Циклер и т.н.