Де Бройне: Мисля, че сме постоянни в Шампионската лига и трябва да намерим начин да спечелим първата

23:06
Де Бройне: Мисля, че сме постоянни в Шампионската лига и трябва да намерим начин да спечелим първата

Кевин Де Бройне сподели, че очаква да няма открит футбол и много положения в началото на финала в Шампионската лига. Утре “гражданите” се изправят срещу Интер в опит да спечелят за първи път трофея.

“Тук съм от дълго време. За мен това бяха невероятни осем години, в които имах много върхове. Все още не успяваме да спечелим този турнир. Мисля, че сме постоянни в Шампионската лига и трябва да намерим начин да спечелим първата. Ако успеем да го направим, ще бъде нещо огромно за играчите, клуба и феновете”, заяви Де Бройне.

“Работим много, за да се представяме на ниво. Спечелихме много мачове и трофеи. Всеки знае как играем, каква постройка използваме, офанзивно и дефанзивно. Ще се опитаме да направим същото и утре. Много съм горд и щастлив от това, което постигнахме като отбор. Искаме да направим следващата стъпка утре. Ако спечелиш Шампионската лига, си постигнал едно от най-големите неща като футболист и като отбор”, допълни той.

“Попитан дали отношенията му с Холанд са били като “любов от пръв поглед”, той отговори: “Не, щастлив съм с жена ми”, но след това допълни: “Понякога имаш усещане с някой играч. Разбирам какво иска и той разбира какво искам аз. Разбираме се отлично. Той вкарва на невероятно ниво, което му помогна да се адаптира към отбора, но и помогна на нас”.

“Знаем какво представлява Интер. Те играят 3-5-2 или 5-3-2 обикновено, с двама нападатели и пробиви от страна на халф-бековете. Те се защитават наистина добре, не очакваме открит мач. Трябва да разберем това и да се не изнервяме бързо. Няма да има много възможности в началото. Трябва да играем нашата си игра и да чакаме своите шансове”, каза още белгиецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация