Три дузпи, два червени картона и убедителен успех за Виляреал срещу Лацио

23:56
Три дузпи, два червени картона и убедителен успех за Виляреал срещу Лацио
Виляреал победи Лацио с 4:1 у дома в мача между двата отбора от Група G на Лига Европа.

През първото полувреме на терена вреше и кипеше, паднаха 3 гола, а съдията показа два червени картона и свири две дузпи. След почивката играта се разпокъса, но въпреки това съперниците си разменихе по още едно попадение.

Още в началните секунди на срещата Томазо Роки пропусна от чиста позиция, а във 2-а минута Робер Пирес центрира от фаул, топката прескочи всички футболисти и се озова в мрежата на "орлите". Минута по-късно Баронио от италианците бе изгонен спорно с директен червен картон за удар срещу противников футболист.

Кошмарът за лациалите обаче не се изчерпа само с това. В 13-а минута Кани от границата на наказателното поле покачи на 2:0, а Пирес в 15-а от дузпа направи резултата 3:0.

В 32-а минута съдията свири наказателен удар и за гостите и изгони виновника за "жълтата подводница" Родригес. Паскуале Фоджа от бялата точка обаче стреля в гредата. До края на полувремето Виляреал на два пъти пропусна да увеличи аванса си.

Втората част значително отстъпваше на първата по качество, а в 73-а минута Мауро Сарате успя да върне един гол за "орлите". Гостите заиграха по-активно и Сарате няколко минути по-късно отново стреля към вратата на Виляреал, но този път ударът му бе избит. След това стражът на "жълтата подводница" спаси и шут на Коларов.

В 82-а минута обаче домакините получиха дузпа за втори път в мача и Джузепе Роси реши всичко – 4:1 за испанския тим.

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biznesmen
06.11.2009 02:06

Супер уговорен мач.Червен картон още 4 минута за Лацио невъзможно...