Рома обърна 9 от Фулъм на \"Олимпико\", Окака Чука герой (видео)

21:50
Рома обърна 9 от Фулъм на \"Олимпико\", Окака Чука герой (видео)
Рома победи Фулъм у дома с 2:1 в мач от Група Е на Лига Европа.

Тимът на Клаудио Раниери изоставаше в резултата на почивката, но успя да стигне до обрат през второто полувреме, а "котиджърс" завършиха двубоя с двама души по-малко.

Мачът започна равностойно, а играта се развиваше предимно в центъра на терена. "Вълците" не успяха да наложат домакински натиск и дори на няколко пъти проявиха слабости в защита. Така се стигна до 19-а минута, когато реферът свири дузпа за гостите и Диоманси Камара вкара от бялата точка за 1:0 в полза на Фулъм.

Рома се опита да реагира и Жулио Баптища с акробатична задна ножица стреля опасно, но неточно към вратата на "котиджърс". След това Филип Мексес пропусна от много изгодна ситуация, а италианците имаха и претенции за неотсъдена дузпа.

В началото на второто полувреме "вълците" натиснаха, а в 50-а минута Ерик Невланд бе изгонен за фаул срещу Даниеле Де Роси. В 69-а усилията на домакините дадоха резултат и Йон Арне Рийзе с далечен шут изравни. Италианците стигнаха до пълен обрат в 76-а минута. Родриго Тадей центрира и Окака Чука с глава направи Марк Шварцер безпомощен.

До края на срещата, с човек по-малко, Фулъм стигна до две мелета пред вратата на домакините, но не и до гол. В продължението на двубоя и Пол Кончески за грубо влизане бе изгонен.

Видео от срещата между Рома и Фулъм ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация