Ред Бул довърши Левски в 93-а минута (видео)

23:54
Ред Бул довърши Левски в 93-а минута (видео)
Левски бе победен по шокиращ начин от Ред Бул Залцбург с 0:1 в срещата от Лига Европа на стадион "Георги Аспарухов" в София.

Двубоят започна с превъзходство на гостуващия тим, като нападателят на австрийците Марк Янко имаше две много добри възможности за откриване на резултата още през първите 10 минути. В 11 минута на мача звездата на Ред Бул бе изпуснат от защитата на Левски, а ударът на голмайстора срещна страничната греда на пазената от Георги Петков врата.

В 16-а минута отборът на Левски организира брилянтна атака по десния фланг, която завърши с много добро центриране на Зе Соареш към Христо Йовов. Нападателя обаче не успя да засече добре топката и от непосредствена близост изпорти топката в аут.

В 25-а минута след постепенна атака на домакините френският полузащитник Седрик Бардон отправи силен изстрел от разстояние, но топката не попадна в очертанията на пазената от Густафсон врата.

В 28-а минута македонецът Дарко Тасевски отбеляза гол за Левски, но попадението правилно бе отменено заради засада. 4 минути по-късно пък Седрик Бардон получи жълт картон за нарушение срещу Чой.

Хубава комбинация в такта за Левски в 36-а минута позволи на Тасевски да стреля, но ударът на халфа не представляваше проблем за стража на гостите. До края на първото полувреме и двата отбора имаха по една добра възможност за откриване на резултата, но до гол не се стигна.

Втората част на мача започна доста по-добре за "сините", които владееха продължително топката, но не успяваха да застрашат опасно вратата на Ред Бул.

В 62-а минута обаче вратарят на Левски Георги Петков допусна фрапантна грешка, от която се възползваха гостите и за да не падна гол Георги Сърмов бе принуден да извърши нарушение пред наказателното си поле, за което получи справедлив червен картон.

През следващите 15-тина минута гостите, които вече бяха с човек повече, оказаха натиск в половината на Левски, но съставът на Георги Иванов сърцато бранеше подстъпите към своята врата.

В 83-а минута Левски имаше шанс да нанесе своя удар в този двубой, когато Зе Соареш остана сам човек в човек с бранител на ред Бул, но вместо да пробва да играе сам, бразилецът потърси комбинация с включилия се Живко Миланов, но резултатът бе нулев. 2 минути по-късно, влезлият като резерва Жоазиньо центрира отлично от пряк свободен удар, но цели трима футболисти на Левски не успяха да засекат топката от непосредствена близост до вратата на Густафсон.

Три минути след като изтече редовното време, дефанзивният полузащитник на Ред Бул Шиемер вкара гол с глава след подаване от тъч и по този начин порази състава на Левски, който въпреки всичко може да се поздрави с добра игра в този двубой.

Стартови състави:

Левски: Петков, Минев, Рабех, Миланов, Милиев, Сърмов, Бардон, Тасевски, Н.Димитров, Зе Соарес, Йовов

Ред Бул Залцбург:
Густафсон, Афолаби, Швеглер, Покривац, Чой, Шиемер, Улмер, Швенто, Янко, Секагиа, Лейтгеб

Левски - Ред  Бул Залцбург 0:1
0:1 - Шиемер, 93\'

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
06.11.2009 18:37

Сега забелязах, че при изпълнението на тъча довел до гола, има престъпване на линията. Това обаче не оправдава Йовов за пропуска му, както и Петков за циркаджийските изпълнения.

VeneSotirov
06.11.2009 14:43

Вече е повече от очевидно че и Левскари и ЦСКА-ри мислят по един и съм начин.Защо ходим по мачове и подкрепяме такива отбори? Едни и същи 11 палячовци всеки път, дали ще гледам палячовците Йовов и Петков, или шутовете Котев и Виданов - едно и също ми е вече.Вече дори няма материал за вражда между отборите.Вие замисляте ли се за какво спорим и се караме?? За това в кой отбор има повече пияници, и на кой отбор ще му вкарат повече голове и ще има повече загуби.Това нормално ли е?!?! Целият БГ футбол е за закриване, не искам да се заяждам, но вижте Ботев и Локо - два емблематични БГ отбори са на двете последни места и се борят за оцеляване.А сцените след мача? Какво да коментираме...Дано се окаже че цялата ''А'' група е замесена в "Казанската афера", та дано закрият всичките отбори.Само Черноморец и Литекс може би не бива да се закриват, само те показват желание и потенциал.Всичко друго е брак.Но дали ще се промени нещо изобщо в скоро време и дали ще бъдат чути някога феновете - мисля че и сами виждаме отговора....

HellCry
06.11.2009 14:36

Няма такъв диск с такава памет...още не са направили *beer*

koki4aaa
06.11.2009 13:08

искам диск със всичките пропуски на христо йовов в цялата му кариера

the_b3sT
06.11.2009 12:19

Левски показа много добра игра спорет мен незасложаваха тази загуба !!! *angry* *sick* *erm* *evil*

Notlike
06.11.2009 12:01

Само едно нещо не мога да разбера - защо се карате кой е по-добър. И двата тима играха добър футбол, но загубиха. Просто в България е суперлесно да вкараш гол на 3 метра от вратата, а в Европа никой няма да ти го позволи. Родните представители не са готови на пресата на противника, а индивидуалните грешки са често срещано явление просто защото в България никой няма да тръгне да ти оказва натиск, а отборите са слаби физически. Слагам си ръка на сърцето и ще кажа, че Левски игра доста по-добре от ЦСКА, окуражавани от публиката. Отново обаче се показа, че ако родния гранд (Левски или ЦСКА) играе добре, то несъмнено защитник или вратар ще прецака цялата ситуация. Просто няма как да не отчетем фрапантните грешки на Павел Виданов и Георги Петков, който първо изработи червен картон на Сърмов, а после имаше основна вина за гола. Ясно е, че го боли рамо, ама 30 секунди ли не може да изтрае ? Освен това не трябваше въобще да излиза неразчетено.. поредната "успешна" вечер за родните представители, които с чест ще са сред последните тимове.

blind08
06.11.2009 11:38

ей това са българските отбори - хубаво играят,правят атаки,но последния удар е отчаиващ.Левски направи мн ГОЛЕМИ пропуски - Йовов ей това не е футболсит за мене,как ще пропусне така тцтц ......а те имат една атака и вкарват е ......Йовов Вън от ЛЕВСКИ,то Еньо по добре играе от този некъдърник......и Гошо нещо почва да ме отчайва..... но да видим *wink*

top4o_1994
06.11.2009 10:39

така е nasko72 ма Киево мислиш ли че са толкова слаби ако дойдат в нащо първенство ще стават шампиони безапелационно, а иначе аз говора за игрови късмет ма то трябва и майсторство щото ние имахме късме и с Дебрецен ма видя кво стана имахме късмет и с Бате борисов ма в самите мачове нямахме късмет не за жребиите ... а с Жилина един пропуск на Жан Карлос буквално сам срещу врата от 1 метър кво да говорим няма класа на сичкото отгоре

nasko72
06.11.2009 10:31

топчо искаш късмет че вие преди 3-4 години а и миналата нямахте ли?изхвърлиха големите от италия паднви се киево влезнахте в ШЛ това не е ли късмет? *wink* цска имали борчове хоп шампиони ви направиха пак късмет*smile*)е трябва да се плаща всичко се връща тъй че сега връщате само лихвите да неса много големи *joking*

top4o_1994
06.11.2009 10:25

аз се надявам зимата да се земе един класен централен нападетел като марк Йанко от Залцбург или не чак толкова класен ма в България да вкарва от 1 положение 2 както се казва или Домовчийски да се върне ако в Херта го изгонат ма невярвам да се върне в Бг действителност пък и вкара 2 гола за Херта в Лига европа. Камбуров съшо е вариант щот той такива положения от типа на Йовов ще ги вкара щото не е в психологгическа дупка най-малкото а може да бие отдалече и така ... дано се оправи нападението че нз

MeToDueB
06.11.2009 10:14

И спора сега е .. не кой е по-добър измежду Левски и ЦСКА, а кой е по-слаб .. така е от две, три години насам. И докато ние цесекарите се заблуждавахме, че отбора ни е много силен след победата с Динамо и надмощието в мача срещу Фулъм .. левскарите падаха в поредни 7,8 мача и ние им се смеехме, а сега какво стана ? 4 мача нямаме победа .. 3 с абсолютно смешна игра .. последния с добра игра, но 1-3 .. и какво ? Сега ние сме в същото положения .. с единственота разлика, че Левски не е излязъл от кризата .. дори с тия си две победи над Своге и Мездра .. сега започва нашето мъчение .. няма съмнение, че шампион няма да е Левски, нито пък ЦСКА *wink* най-много за ЦСКА Любо да вземе мерки и да изгони тия, които са несериозни, но пък другите .. нямат нужната класа .. очаквам ЦСКА на поне 2,3 място в края на първвото .. Левски извън тройката .. не е фатално да не спечелиш кирливото бг първенство, но е фатално да не участваш в турнирите на Европа и да не ти се учат играчите .. мисля си, че един от двата отбора ще страда в това отношение догодина *angry*

MeToDueB
06.11.2009 10:11

по принцип сме трагедия и двата отбора .. няма спор и е тъпо да се храним, като цървули .. защото така няма да се оправи, нито Левски, нито ЦСКА. Виждаме и в първенството, че двата отбора вече не са този фактор, който бяха преди 3,4 години .. и в най-скоро време първото място ще е мираж и за ЦСКА и за Левски, защото в поне 4,5 отбора от първенството, се работи на много по-високо ниво и от Левски и от ЦСКА. И ако от тези "мишки" трябва да избираме нападатели и защитници за националния .. О Боже .. не ни го причинявай. Защитата на ЦСКА е пълна трагедия, а на Левски нападението е без коментар. И в двата случая сме си трагедия и двата отбора .. не може да правиш левашки грешки и да допускаш голове, а и да не можеш да вкараш .. Не е голяма гордост, че ЦСКА има точка и 2 гола, но поне ги има .. дано и Левски успее да направи поне точка, че отново ще ни сочат с пръст по Европа .. и ще се чудят и маят, как са тръгнали от тази "Индия" играчи, като Бербатов, Стилян, Стоичков .. Бъдещето е много черно за футбола в България ...

lubo_309
06.11.2009 10:01

Най-смешно ми беше, когато Миланов, За Соареш и още там некви келеши се опитваха да центрират. Понеже нашите "професионални" футболисти могат да ритат само с единия си крак, а другия е за подпиране, австрийците не им дадоха възможност да направят и едно центриране от ситуация 1 на 1.

Cris_7
06.11.2009 09:56

ахаха айде земете си.. Видяхме го "най-добрият" вратар в България *lol* Смешници! Имате право да вземете точка.. Сега ще изядете още голове от Лацио и Виляреал *devil*

top4o_1994
06.11.2009 09:50

да след време ще се гледат резултати кат чуят 0-4 от Лацио и 1-3 от Базел никой няма да каже че сме играли добре.За Левски предпочитам да играем 80 мин в малкото накзателно поле и накрая да вкараме гол и да бием, така като играем уж добре се ни бият и боли още повече трябва нападетел сичко до завършващата фаза и някоъ смешни грешки е добре трябва да се наблегне на нападателите нали гонзо е тренйор да пуска играчите сам срещу вратаря и да пробват да вкарат(на тренировки) ....

vankata713
06.11.2009 09:41

Абе наи срамното е 4е се плуем като някви идиоти кои от ЦСКА кои от ЛЕВСКИ.Става вупрос 4е бг..отборите са зле за6тото няма пурвенство тук жси4ко се продава *sad* (ПОТКУПВА)това е траги4ната истина.за6то някои индивиди немогат да го проумеят. *wink*

lubo_309
06.11.2009 09:34

Поредните малоумни изказвания след поредния резил на българските отбори в Европа. W(*Ka имат добри играчи, но нямат отбор. Разчита се на индивидуални проблясъци, които в определени ситуации могат да доведат до гол, но не и до значими постижения на тоя етап. Левски пък имаха добра отборна игра, но като нямаш играчи не става. И понеже това е гръбнака на националния, питам НАИСТИНА ЛИ СМЯТАТЕ, ЧЕ С ПОДОБНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЛЕВСКИ И (*СКА МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕМ НЕЩО В КАКВИТО И ДА БИЛО КВАЛИФИКАЦИИ? И честно казано не смятам, че Левски паднаха незаслужено. Футбола е игра на голове, дори и 1000 положения да изпуснеш, ако не вкараш няма как да биеш, а австрийците само чакаха техния момент. Най- ме е яд на подобни отбори дошли за равен, а си тръгват с победа, защото нямаме класни играчи, които да вземат минимума от мача. Така беше и с Фулъм, така беше и снощи, а съм сигурен, че ще се потрети и т.н., защото в тая страна няма хора с манталитет, затова сме затънали в гомна до шията и се надявам да станат още малко, че да се издавим всичките!!!

EXIGO
06.11.2009 09:29

през последните 10 год бихме ливерпоол през 2005?а?това достатъчно ли ти е?за 3 гол вината е на виданов....а да ви кажа тука почевето дето се псуват са пубертетчета,новоизлюпени мамини синчета и тръгнали да лаят...

Vratarchety
06.11.2009 09:24

Така ли никой освен мен не забеляза че голът на Ред Бул не е редовен и имаше обратен тъч защото играча им беше престъпал линията вече.И обяснете ми как аз като заклет левскар ще се моля ЦСКА да спечели в Европа като после тези успехи са използвани от червените фенове за да се заяджат с всички Левскари за техните неуспехи.И най-лошото от всичкото е че цскарите вместо да се интересуват от положението в техния отбор отново се нахвърлят върху Левски

bacardy_breezer
06.11.2009 08:32

Мале колко сте прости всички....Пак Левски и ЦСКА, и този път не кой е по-добър ,а кой бил по -слаб *lol* В момента и двата отбора са на нивото на втородивизионните отбори в БАХРЕЙН и незнам кое е толкова радостно,че и двата биват УНИЖАВАНИ.Вижте Австрия , Израел , Швейцария , Дания , Русия , Румъния,Украйна от какви отбори биват представени пред Европа ,а ние ?Имахме 1 Левски и 1 ЦСКА ,които сега са по-слаби и от средняшките отбори в Румъния ,да речем.Незнам за Вас , но на мен ми е жал за нашия роден футбол....Както е тръгнало след някоя друга година ШАМПИОНА ще почва от 1ви квалификационен кръг заедно с отбори от Босна,Андора,Сан Марино и Люксмебург.Цяла Европа ни се смее , и на националния и на клубния "футбол" *sick*

BoBi_Levskara
06.11.2009 08:01

Абе ви тъпи ли сте или да ? Как ще сравнявате тоя мач с мача с Тулуза.Така или иначи и при 0-0 и при 0-1 нямаше да имаме никакви шансове за класиране.А вашият мач с Тулуза беше решаващ.Тогава се решаваше съдбати ви пряко.По това време имахте силен отбор ако бяхте влезли в групите кой знае можеше и да постигнете нещо.Така че без тъпите сравнения моля. *erm*

MeToDueB
06.11.2009 07:43

всичко се връща в този живот. Подигравките .. за Тулуза, ето сега на кой се върна страданието. По същия начин и ние - ЦСКА започваме да правиме антирекорд .. и докато в предните 3 мача паднахме без почти никаква игра, вчера паднахме с игра, както имаше такива случаи и Левски .. така е, като се подиграваш .. рано или късно съдбата ти го набутва, защото си се подигравал .. колелото се върти *wink* Това е истината .. и все пак Левски трябва да спечели поне точка и да вкара поне гол ... защото определено е доста изостанал в това отношение и може би е последен в ЛЕ по класация .. не се опитвам да дразня .. и мен ме беше яд вчера, защото очаквах Левски да падне по-рано с 0-1 .. пък то .. в 93-тата най-кофти се пада ... Браво на ЦСКА за вчеращния мач .. за разлика от предходния с Базел и Рома, този беше на по-високо ниво, макари че грешките в защита не бяха изгладени много-много, но отбора имаше положения, вкара и прекрасен гол .. явно без Иван Иванов, Котев, Тодоров и останалите нощни "птици" .. можем да изградим и по-добър състав

donatelo
06.11.2009 07:33

Ама тези грипове още ли имат наглоста да пишат в нашия форум?Как несе засрамят от поведението на своите играчи,как немогат да проумеят колко са жалки,че станахме за смях в цяла Европа.То бива дебелоочие ама това тяхното никъде го няма.Ама народа гое казал"Една свиня научилисе даси яде ла*ната няма спасение".Наздраве на компанията от ресторант"ОКОТО",даже и реклама направихме на кръчмата ама нейсе. *beer*

Dente00
06.11.2009 03:36

А за срамното петно на ЛИГА ЕВРОПА....мога да кажа само едно,че изигра страхотен мач в Австрия..също така много достоен в Испания и страхотен в БГ с Австрийците..да и едно жалко 0-4 с Лацио *stop* от тези 4 мача с малко повече късмет и щп годе кадърен нападател ние можеше да имаме 4 точки пре спокойно...такаче кой какъв е ви казах погледнете последните 10 години....погледнете мачовете между Левски и ЦСКА кой колко победи има и погледнете как направихте 4 поредни загуби и май не ви е толко смешно?!??!Също така вижте как от отбора "мечта" както казвахте сте отбор с пияници,некадърници и тн. С нищо не сте повече от Левски в момента...истината е,че Литекс е с класа над всички в БГ в момента

Dente00
06.11.2009 03:31

Кажи ми последните 10 години до каде е стигнал най-много ЦСКА в ЕВРОПА?Сега ще кажеш ама имаме полуфинал на КЕШ...е да имали сте сега за полуфинал на ШЛ или Лига Европа трябва да изиграеш 15-20 мача...а тогава с 6 мача си там *lol* Аре погледни последните 10 години кой пред кого в ЕВРОПА и замълчи става ли?

Dente00
06.11.2009 03:29

А ти пиши на БГ...и неможеме да биеме най-слабите в първенството?Абе ти си уникален кретен май а?А ти като си толко отворен кой силен отбор бихте пък вие тази година?Ние сме били трагични в Лига Европа...е та вие сте страхоооотни *lol* Аре не се излагайте с такива коментари и това пък за Лацио беше не смешно а трагично *smile* 0-4 ми да а Миниоро 0-3?!?А Базел 0-2 и 10 пропуска още?Аре стегнете се и не се мислете за голямата сила и само да пишете против Левски *stop*

Dente00
06.11.2009 03:26

Брато предпочитам 0-4 от Лацио пред 0-3 от Перник *lol*

krasenco
06.11.2009 01:52

Аз не мога да разбера,защо се нареждате,като и двата отбора са слаби!Щом започнахме да се мерим на кого са вкарали по-малко голове незнам.А за Гошо Петков ще попитам колко мача ви искара,че сега направи няколко грешки и вече ще го махате или искате Ван дер сар да дойде да пази сигурно?Истината е,че и двата отбора играха добре днес,но им липсва само едно-класа!Просто футболистите ни могат толкова и това е!После на каква основа искаме националния да се класира?

rusnacheto
06.11.2009 01:40

"Срамното петно на Лига Европа Левски загуби в класически евроидиотски стил с 0:1 у дома от Ред Бул и остава единственият отбор без точка и отбелязан гол в надпреварата, след като днес дори Тимишоара успя да се разпише."

seam
06.11.2009 01:02

добър вечер току що влизам и веднага гледам кво пише 1 вия картон бе 100 процентов нямаше засада и незаслужено паднахме заради грешка на Гышето *sad* *thumb_down* *erm* *sick*

manunited666
06.11.2009 00:59

Е колко да се учат бе човек , тепа не се научиха вече цел живот.Йовов е мижетурка и не заслужава да играе повече в Левски.Незнам не го ли е срам.Незнам как може Бардон да има такава психика.Аз на негово място бих набил най-малко 20 шута в главата на Йовов.Жалко е , че най-сърцатия футболист на Левски който найстина се раздава за отбора и го боли като пада е ветеран французин.Само оваций заслужава Бардон.

sharik
06.11.2009 00:55

че йовов отдавна не става това се вижда и не знам защо е в отбора,а Гошо наистина е дал много но и неговите грешки станаха прекалено много,особено във важните мачове.

ZoLTeK89
06.11.2009 00:51

Стига бе хора,стига само сте се присмивали и плюли!Вярно,че не играят на нивото на останалите Европейски отбори,но както казват много хора напоследък "Изглежда това ни е нивото".Нека се опитват хората,да тренират,да се учат ... макар,че вярвам,че докато не се (ако въобще се премахне) корупцията в тази държава и в спорта и като цяло,нищо няма да е както трябва ... Все пак требва да се продължи,рано или късно нещо може би някой ден ще се оправи!

idol_bg
06.11.2009 00:50

Не мога да се начудя, как някои чак сега разбраха, че Йовов е най-големия палячо в БГ футбол.Ами те хората още в Мюнхен го разкриха, че за нищо не става, че е дискотечен фен, ама ние тука си го превъзнасяме.Бижутер,мижутер и др. такива глупости.От 10 деца в махалата, 8 са със повече аргументи в играта футбол,отколкото Ицата.Ама тва е, прочутата синя школа... *lol*
Заслужават си го напълно.Да им е честит.

mario1914
06.11.2009 00:49

Боклуците достатъчно се доказахте ....червени,сини.....все сте боклуци.И вие не знаете какво искате....абе....помияри..... прост народ - слаба държава!

drummer
06.11.2009 00:46

РЕД БУЛ СЕ ОТЪРВАХА, АМА НА ВИЛЯРЕАЛ НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ...?! *lol*

koki4aaa
06.11.2009 00:40

ЛЕВСКИ ИЗЖИВЯ КОшМАРА НА ЦСКА С ТУЛУЗА *joking*

Resorter
06.11.2009 00:37

Наистина съм много разочарован. Как може такава подигравка от страна на Левски? Как може тази агония толкова дълго да продължи? Има ли смисъл въобще Българските отбори да участват в Евротурнирите, при положиние че всички ни бият? Подчертавам ВСИЧКИ< БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ! Стига толкова срам, ако ще се играе в Европа, то нека се играе истински и достоен футбол, а не хората да умират от яд от поредната издънка на мач с българско участие. Лично аз бях дотук с гледането на БГ футбола, отдавна се каня, но този път чашата преля. ПИСНА МИ!

manunited666
06.11.2009 00:36

Урааааа ЦСКА има 1 точка и и 2 вкарани гола при допуснати 8 да и в допуснатите голове май ни биете.Колко сте жалки само.И с игра ви мачкат а вие пак говорите.

rusnacheto
06.11.2009 00:34

нещастници ... погледнете фактите ! Левски без точка и без гол в Лига Европа ! И в тва ви бием *lol*

manunited666
06.11.2009 00:34

Йовов , Петков (добър вратар но вече му е време да си ходи) , Христов , Рабех , Ортега и др. Редно е да напуснат с наведени глави.

magnezi
06.11.2009 00:33

Добре бе бих попитал тапите фенчета на ЦЕЦА ПАНЧАРЕВСКА за кво се кефите не знам ! Все едно ЦЦКА не срами България като пада с 2:0 в София като пада с 3:1 в Базел тва не е ли срамно я кажете *sick*

sMaLLnEsS
06.11.2009 00:32

Всичкото ни е толкова на нас Българите.И футбола ни е толкова и държавата ни е толкова - нищо ... Много зле просто няма кво да говорим само се излагаме!*angry*

manunited666
06.11.2009 00:30

Абе мърляч я си мълчи бе.Ако си ЦСКА редно е да си замълчиш.Защото Левски играе 5 пъти по добре от ЦСКА но има футболисти който трябва да бъдат удавени.С какво ЦСКА са по-добри бе ? с 1-та точка с третия отбор на Фулъм.

drummer
06.11.2009 00:27

КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ, ЕВРОИДИОТИТЕ ОТ ПОДУЯНЕ ОТНОВО СЕ ДОКАЗАХА, И НИ ПОКАЗАХА СПЕЦИАЛИТЕТА СИ, НАРЕЧЕН...."0:1 В 93МИНУТА"!!! *lol*

manunited666
06.11.2009 00:23

И Левски и ЦСКА са пълен срам.Неудачни отбори с наудачни футболисти.Нящасници!!! Не заслужават и 5 стотинки мръсните гущери.И са кво ще победят някой селски отбор в БГ и ще се мислят за голямата работа.Няма шампиони в България има смао едни мишки който си избиват комплексите на някакви селски отборчета който даже заплати не взимат.Призовав всички вас вече да не употребявате думата шампион.Шампиони в България НЯМА!!!

goshetto
06.11.2009 00:23

За пореден път видяхме нивото на българския футбол просто няма какво да си кривим душите....В другите държави футбол се играе до края и много мачове се решават тогава.Много футболисти на левски трябва да си ходят и трябва да се даде шанс на младите *sad*

sam26
06.11.2009 00:21

ГЕОРГИ ПЕТКОВ-ФИНТА *party* ПУСНЕТЕ ГО ЗА ПЛЕЙМЕЙКЪР *thumb_up* *lol* *thumb_up*

aspa
06.11.2009 00:19

Доказахме ли, че сме боклуци доказахме го ЦСКА също го доказа ако некои от сега нататък каже, че Левски или ЦСКА са шампиони и са ДОБРИ начи е уникален балък. Знаех си, че не трябва да гледам мачове с български отбори ама тфа ше ми е за урок то тее е яд повече от тфа, че отбора неможе да си подаде топката отколкото загубата.

Resorter
06.11.2009 00:18

ЖАЛКИ СТЕ ЛЕВСКИ! ЗАЩО КАРАТЕ И МАЛКОТО БЪЛГАРИ НАМЕРИЛИ ВСЕ ПАК НЯКЪКВА МОТИВАЦИЯ ДА ВИ ГЛЕДАТ И ПОДКРЕПЯТ, ДА ИЗПИТВАМ СРАМ ПРЕД ЦЯЛА ЕВРОПА! ЖАЛКИ СТЕ, НЕ СЪМ ЦСКАР, НО ПРОСТО НЕ СЕ СДЪРЖАХ, ЦЯЛОТО НИ ДЕРЕДЖЕ Е ТАКОВА. НЕ СТАВАМЕ!!!!!

bat_To6ko
06.11.2009 00:16

Малко са им хилядарките на Йовов и Петков дето ги взимат в Левски и затова от залози срещу Левски печелят повече...
Предатели които нямат място в отбора!!!

lassitar2
06.11.2009 00:16

Левскар съм и ме боли от загубата.Напълно подкрепям всички по въпроса с Йовов..това жалко подобие на футболист не му е мястото в ЛЕВСКИ,но не съм съгласен с отношението към Петков.Скъпи левскари,нека незабравяме какво е дал Гошко на отбора..Колко пъти ни спасяваше от унизителни и срамни загуби..Згреши момчето,верно,но всеки прави грешки.Не мисля че трябва да го съдим толкова тежко.Него винаги го е боляло за Левски и тази грешка ще му тежи дълго време. *stop*

martosas
06.11.2009 00:16

СТИГА СТЕ ПИСАЛИ Е КВО МИ ПИШЕТЕ ТОВА ДЕТО ВИДЯХ В МАЧА... ТОВА Е НЕМОЖАХМЕ ДА ВКАРАМЕ И ТВА Е И ДА КОМЕНТИРАТЕ И ДА НЕКОМЕНТИРАТЕ НЯЯ ПРОМЕНИТЕ НИЩО.. МН ЗНАЕТЕ ИНАЧЕ ВАРЕТЕ СТАНЕТЕ ТРЕНИОРИ.. ПФФ ПИСНАЛО МИ Е ОТ ВАС.. ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ ДО ГРОБ !!!!

SnickersaKu4ko
06.11.2009 00:15

и за гола и за червения картон Петков е виновен ако не беше той може би 1 или Х а сега 2 *lol* много му се насъбра... и тря се коригира или да си заминава

manunited666
06.11.2009 00:11

Жалко е просто.Жалко е защото Левски много добре но Йовов е нещасник.Мръсник мръсен.Петков просто не си е в час.Прави финтове на Янко.Ред Бул големия отбор.Това е най-слабия отбор в групата но въпреки това са първи.И в двата мача Левски беше по добрия , по-добри бяха и от Лацио но Йовов кравата мръсна и Петков дебила.Нямат нападатели Левски и това си е.

jorko_91
06.11.2009 00:10

нямам думи за парви пат толко да са ядосам .. баси олигофрените в 93мин 6те пуснат гол .тапаци *angry*

Dente00
06.11.2009 00:08

КОЕ НЕ МУ Е ДЕН БЕ???ТОПКИТЕ БИЛИ БЪРЗИ С ДЕБРЕЦЕН А СЕГА ПРАВИ ФИНТОВЕ....ТОЯ ЛУД ЛИ Е БЕ?!?!?!?

viktor_r
06.11.2009 00:07

Видя се, че криза в Левски няма! Играхме поне 3 пъти по-добре от богаташчетата, но на Гошо Петков не му е ден. Сега пак ще се контузи и това ще му е бил последния мач за Левски. Ако не се е контузил максимум още една година и до там. Левски ще изпада в такива ситуации докато не намери класен нападател, който пред вратата да е безопелационен. Добър мач, но толкова си можем. Ако тази година успеем да завършим в топ 4 ще играем догодина и ако няма нападател пак така!

Dente00
06.11.2009 00:06

А Циклер трябваше да вкара 2-ра тупаница ли за червен картон *lol* не ,че помагаше това нещо де в 90мин... няма значение минало заминало...аз съм доволен от ясно по-ясно е 2-та проблема кой са...Гошето почна да прави уникални простотий а Ицко си е педерас

shabangs
06.11.2009 00:04

много добри бяха садийте без грешка браво

theman666
06.11.2009 00:04

ЙОВОВ ЛИ ПЕТКОВ Е ПЕДЕ..СТ ПРЕЕБА МАЧА ЕБАХТИ ТЕХНИЧАРО *angry*

VeneSotirov
06.11.2009 00:04

Коментаторката попита Бардон един много съществен въпрос - кога Левски ще вкарат изобщо гол в Лига Европа? А иначе без заяждане - може да съм чорбар, ама съвсем дружелюбно ще ви посъветвам да отрежете ръцете и краката на Йовов и Петков, просто има нещо гнило.Тия или наистина са АБСОЛЮТНИ идиоти, или ви въртят номера.И последно - не заслужавахте загубата, но късмет...УСПЕХ нататък.. *thumb_up*

blade_forever
06.11.2009 00:03

samoletski -> за съжаление и според мен няма как да стане. Левски има мачове с Лацио в Рим , и Вилереал в София. ЦСКА със Фулъм и Рома.Освен по 2 загуби за Българските отбори , не виждам други варианти *erm* *sick* *evil* *angry*

Dente00
06.11.2009 00:03

Каква криза?Кризата е Ицко който пак изпусна нещо ненормално 1-вото полувреме....ето това е кризата в ЛЕВСКИ...НЯМА НАПАДАТЕЛ

juve_83
06.11.2009 00:03

Да ти еба пичката майчина и турски свиркаджия скапан, дано да пукнеш да умреш да ти еба путката майчина недна да еба, днес да умреш боклук неден *angry*
И всички турци да умрат

hitrin
06.11.2009 00:02

МОЖЕ ДА СЪМ ОТ ЦСКА НО НЯМА КАК ДА НЕ МЕ Е ЯД.МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ КАКВО Е ОТБОРА ТИ ДА ПОЛУ4И ГОЛ В ПОСЛЕДНАТА АТАКА.МРАЗЯ ТАКА ДА СВЪРШВАТ МА4ОВЕТЕ АМА ФУТБОЛА СЕ ИГРАЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ СЪДИЙСКИ СИГНАЛ.НЕ МОГА ДА НЕ ОТ4ЕТА 4Е ЛЕВСКИ ИГРАХА ГОРЕ ДОЛУ ДОБРЕ.МОЖЕ ДА СЪМ СЕ ЕБАВАЛ СЪС ЛЕВСКИ ВЪВ ДРУГИТЕ ЗАГЛАВИЯ НА ТЕМИ,ДА СЪМ ПСУВАЛ ОТБОРА И ФЕН4ЕТАТА ИМ АМА ТАКАВА ЗАГУБА БОЛИ И ДА КАЖЕШ ,,ИГРАХМЕ ДОБРЕ'' НЯМА ДА ПОМОГНЕ В ТАКЪВ МОМЕНТ.УСПЕХ ЗАНАПРЕД.

bat_To6ko
06.11.2009 00:02

не е вярно заглавието...
нищо не могат и не са направили Залцбург...
Само Петков довърши Левски.Явно го е играл мача двойка с много пари.Сърмов се опита да спаси Левски,но Петков пак отвори цялата врата да не би да пропуснат Залцбург... ВРЕМЕ МУ Е ЗА ПЕНСИЯ

BoBi_Levskara
06.11.2009 00:01

*erm* Кво е тва нещо уе.Майкоооо.И чорбата да не се подиграва за кризата че и те вървят натам с пълни обороти,

Dente00
05.11.2009 23:59

Найстина тази вечер БГ отборите показаха само,че неможем да вкарваме положенията си...БЪЛГАРСКА РАБОТА!!!

Samoletski
05.11.2009 23:58

И тази вечер Блгарските отбори си останаха само с добрата игра. Дано до края да запишат по 1 победа ама не вярвам.

TTT
05.11.2009 23:31

Превъртял е Петков вече...Как може такова предателство към отбора

snookerman
05.11.2009 23:27

Гошо бате почваш да ми падаш в очите *thumb_down*

torres_229
05.11.2009 22:51

Можем само да съжеляваме ,че резултата сега не е 1-0 ,или 2-1 .. *beer* Доволен съм от отбора ми ,дори и да загуби ,знам че няма да е заслужено !

machocka
05.11.2009 21:40

Радост за очите ! Надявам се този път късмета поне на 1 български отбор да се усмихне тази вечер...