Големия Сам: Трябва да разберем, че мачът ни в неделя е на живот и смърт

17:31
Големия Сам: Трябва да разберем, че мачът ни в неделя е на живот и смърт

Отборът на Лийдс Юнайтед в притиснат до стената, но никой от легендарния клуб не е готов да се предаде. Мениджърът Сам Алърдайс впрегна всичките си сили в дните преди последния кръг от Премиър Лийг, за да мотивира играчите, като той самият вярва във възможностите на футболистите, че могат да се спасят от изпадане.

"Харесва ми настроението и усилията на момчетата. Тренирахме на централния стадион, защото тук ще оживеем или ще умрем в неделя, по отношение на крайното класиране. Всичко, което можем да направим, е да създадем максималните условия за играчите, за да изпълнят целта си. Целите усилия на футболистите и на щаба ни е заради този стадион и атмосферата, която се създава тук. Става въпрос за подобряване на нашия манталитет. Манталитет за победа. Трябва да разберем, че мачът ни в неделя е на живот и смърт”, каза Алардайс на пресконференция пред журналисти на клубния стадион на Лийдс "Елънд Роуд".

Като цяло положението на Лийдс не е добро. Три отбора са замесени в борбата за единственото свободно място, което дава право на оеляване. Лийдс ще стартира последния ден от кампанията на 19-о място и заедно с Лестър, който е на 18-а позиция, допълват зоната на изпадащите към момента. Първи над чертата е Евертън, който за. Лийдс не се намира в добра серия, след като загуби 7 от последните си 10 мача.

Последният шанс за Лийдс е на 28 май (неделя) от 18:30 българско време в мача срещу Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация