Крилото Юнайтед Антони може да пропусне предсезонното турне на клуба в САЩ

21:32
Крилото Юнайтед Антони може да пропусне предсезонното турне на клуба в САЩ

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони може да пропусне не само финала за Купата на Англия срещу Манчестър Сити, но и предсезонното турне на клуба в САЩ. Причината за това е, че бразилецът получи контузия в глезена по време на снощния двубой с Челси. Той изпита сериозна болка и бе изнесен на носилка, а опасенията са, че тази травма е повторение на проблема, който Антони имаше в същата зона, докато все още бе играч на Аякс, и заради който пропусна последните два месеца от предишния сезон. Тази контузия той получи по време на победата на Бразилия над Боливия на 30 март 2022 година.

След мача с Челси Ерик тен Хаг призна, че травмата на Антони е сериозна. Все още той не преминал по-детайлен преглед, но така че не е ясно колко време ще трябва да се възстановява.

Нидерландецът вчера трябваше да направи и друга принудителна смяна. На почивката Тайрел Маласия се появи на мястото на Люк Шоу, който е изпитал болки в гърба. Добрата новина бе завръщането на Маркъс Рашфорд, който пропусна последните два мача на Манчестър Юнайтед. Именно английският национал замени Антони в 29-ата минута.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация