Шеф на ЦСКА забърса звезда от \"Биг Брадър\"

12:41
Шеф на ЦСКА забърса звезда от \"Биг Брадър\"
Босът на ЦСКА Иво Иванов е намерил начин, за да превъзмогне мъката от последните резултати на "червените". Президентът, който ръководи клуба заедно със своя партньор и съсобственик Димитър Борисов, е намерил любовта в лицето на манекенката Зара, твърди "Меридиан Мач".

Слуховете усилено се носят из столицата, като един от двамата "крале на боклука" бил хлътнал сериозно по варненката. За да й покаже, че не е безразличен към нея, Иванов дори подарил на красавицата чисто ново BMW.

Зара, която стана известна с участието си в първия български "Биг Брадър", от своя страна била омагьосана от мачовското излъчване, което новият й приятел има. Нейни близки споделят, че тя също била хлътнала сериозно по бизнесмена и в последно време ходела буквално "по облаците" от щастие. Именно заради Иванов манекенката прекратила и връзката си с друг бизнесмен - Христо Сираков, известен още като "Христо 100-те манекенки".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fuLL_Tim3
05.11.2009 17:17

Semperit не беше ли И СРЪБСКА МУЗИКА не че има значение де *thumb_up*

pacho_vr
05.11.2009 16:49

ахахахахахахаха *lol* За да й покаже, че не е безразличен към нея, Иванов дори подарил на красавицата чисто ново BMW. е това ме разсмя *lol*

Semperit
05.11.2009 16:14

6 точки. *lol* Бой ебани и гръцка музика.

Kantev
05.11.2009 14:40

Отново изключително футболна новина... *thumb_up*