Въпреки тежката санкция, Брентфорд подкрепи Айвън Тони

08:06
Въпреки тежката санкция, Брентфорд подкрепи Айвън Тони

Мениджърът на Брентфорд - Томас Франк коментира отстраняването на нападателя Айвън Тони от футбола и всички свързани с него дейности за осем месеца заради спортни залагания.


„Неговото бъдеще е в Брентфорд, няма съмнение в това. Какво ще правим през лятото, още не знаем. Това е нещо, върху което трябва да помислим. Очевидно той направи някои грешки, но ние искаме да му помогнем. Просто трябва да знаем какво е позволено да правим. Ние всички правим грешки. Кои сме ние, че да го съдим? Трябва да вземем предвид психологическото състояние. Иван е футболист, но също така е и мъж със семейство и през последната година беше доста често по медиите. Той е разочарован и натъжен от настоящата ситуация. Но несигурността е може би най-лошото нещо, което може да бъде. Сега поне знаем как всичко беше разрешено”, казва Томас Франк, цитиран от Sky Sports.


Нападателят на Брентфорд Айвън Тони бе отстранен от а срок от осем месеца заради нарушаване на правилата, които ограничават професионалните футболисти в хазартни дейности. Наказанието му влезе веднага в сила и ще бъде валидно до 16 май 2024 г.


Този сезон английският нападател има 35 мача за Брентфорд във всички турнири, в които отбеляза 21 гола и направи 5 асистенции.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация