Шави: Съдбата на Шампионската лига е в наши ръце

11:05
Шави: Съдбата на Шампионската лига е в наши ръце
Играчът на Барселона Шави Ернандес призна, че е силно разочарован след равенството 0:0 на Барселона с Рубин Казан миналата вечер.

Барса имаха нужда от победа, за да си осигурят спокоен път към елиминационните фази на Шампионската лига, но за сметка на това сега каталунците ще имат два доста неспокойни мача.

"Зависим единствено от себе си. Следващите две срещи са решителни и ще се опитаме да вземем шестте точки, които изпуснахме", заяви Шави. Съотборникът на испанеца Златан Ибрахимович, който изпусна страхотна възможност през първото полувреме заяви: "Имахме много шансове, но просто нямахме късмет да вкараме гол".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
05.11.2009 18:23

DuFkaTa,как ше им помогнат- с 7 минутни продължения кат на манафите,с леко пресилен картон като на Бордо,или пък просто твоя отбор ,,най-велик" а действащия шампион-,майната му!И аз не съм от Барселона но са невероятен отбор *thumb_up*

DuFkaTa
05.11.2009 17:28

Няма такова нещо...как така шампионите на Европа ще отпаднат още в групите!? Ако трябва и съдийте ще помогнат, така както и срещу Челси, но няма да отпаднат в групите *stop*

bacardy_breezer
05.11.2009 12:26

Барса трябва да се вземе в ръце ,да не стане някой гаф.В момента групата е толкова заплетена ,че дори Рубин и Динамо може да продължат.Ако Барса не вземе 3те точки в Киев и после направи някой Х на "Камп Ноу" с Интер може и да се сбогува с турнира.