Направили магия на Гуардиола да не спечели ШЛ заради Яя Туре

19:02
Направили магия на Гуардиола да не спечели ШЛ заради Яя Туре

Джосеп Гуардиола е един от най-успешните треньори, но от 12 години насам не успява да спечели Шампионската лига. Той има два трофея от турнира с Барселона - 2009 и 2011 г., но след това постоянно се проваля с Байерн (Мюнхен) и Манчестър Сити. Само шансът ли спира Пеп от това отново да вдигне ушатата купа над главата си?

Преди пет години един футболен агент заяви, че причината е друга: Гуардиола е бил прокълнат от африкански шаман!

Руският мениджър Димитри Селюк разкри, че върху испанският специалист тегне магия, според която той повече не успява да триумфира в ШЛ. Това било наказание, поръчано заради лошо отношение на Пеп към бившия играч на Сити и Барселона Яя Туре, който е от Кот д’Ивоар.

Според Селюк обаче заклинанието вече е отменено от шамани и Сити има шанс да успее още сега.

“Искам да се извиня - заяви агентът пред “Мирър”. - Мисля, че е време тази озлобеност да приключи. Знам още, че самият Яя чувства същото и желае само успех на Манчестър Сити.”

“Убеден съм, че английският отбор има възможност да триумфира още този сезон. Но дори и да не стане това сега, то ще бъде факт до три години”, каза още импресариото.

Между Манчестър Сити и Яя Туре има още един подобен странен скандал, след като веднъж футболистът се разсърди, че от клуба са забравили да му честитят рождения ден.

“Сещате ли са как преди време критикувах Сити, че не взеха торта на Яя за празника му. Е, през настоящия месец е моят рожден ден и моят подарък към клуба е отмяна на магията. Даже се надявам тимът още този сезон да стигне до требъл”, завърши Селюк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация