Ходжсън: Лига Европа остава на втори план за нас

18:29
Ходжсън: Лига Европа остава на втори план за нас
Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън смята, че феновете на тима биха предпочели "котиджърс" да запазят мястото си във Висшата лига на Англия, вместо да постигат успехи в Европа.

Наставникът на съперника на българския ЦСКА в Лига Европа заяви:

"Нещата ми станаха още по-ясни след победата над Ливърпул - най-важното нещо е да запазим мястото си във Висшата лига, тъй като тя ни дава възможност да играем в такива мачове. Не мисля, че нашите фенове ще празнуват ако ние попаднем на дъното на таблицата в домашния шампионат, а се класираме за четвъртфинал в Европа. Аз мисля, че те искат и следващата година да видят Ливърпул на нашия стадион. Те искат да гледат Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал..."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
06.11.2009 12:05

Хаха, видяхме, че резервите им хич не са слабички и врътнаха равен с Ман. Сити. Пък и Висшата лига носи 20 млн паунда само за участие, без ТВ права, а ЛЕ какво носи ? На никого не му пука за 1 млн лири, след като може да загуби много повече.

geshana
04.11.2009 19:08

Същност си е напълно прав човека ... По принцип английските отбори не се хвърлят за този турнир защото ако го направят поради липса на голяма резервна скамейка може наистина да попаднат в бездънна яма ... Това обаче не означава , че Фулъм ще се откаже просто ейтака от Уефа , напротив момчетата които ще играят за този турнир ще са много по-мотивирани и ще се опитват да покажат всичко най-добро от себе си с мисъл да се внедрят сред титулярната 11-торка *thumb_up*

Alcahuete_Chulo
04.11.2009 18:36

много правилно каэано кой би искал от феновете на Фулам да гледат отборчета като ЦСКА или Баэел *lol*