Пече се голям трансфер на играч на Барселона в Англия

19:23
Пече се голям трансфер на играч на Барселона в Англия

През предстоящото лято в Барселона могат да очакват сериозна оферта за Ансу Фати, информира вестник “Спорт”. Именно в това е уверил шефовете на каталунците Жорже Мендеш допълва изданието. 

Крилото бе смятан за един от най-големите таланти в школата на Барса и дори получи номер 10 след напускането на Лионел Меси. В последните два сезона обаче той страда от поредица от травми, които силно ограничиха игровото му време. Това от своя страна пък предизвика недоволство от страна на играч и неговия баща, който дори наскоро се вижда с шефове на каталунците, за да дискутира бъдещето на играча. 

Мендеш е уверил ръководството, че английски клуб има много сериозен интерес и вероятно ще предложи около 70 милиона евро. Подобна сума ще бъде приветствана от шефовеете, които са поставени пред много сериозни проблеми и трябва да намалят сметката за заплати с около 200 милиона, за да влязат във финансовите регулации на Ла Лига. Отделно на “Камп Ноу” правят всичко възможно, за да си върнат Лионел Меси, а за целта трябва да се разделят с някои от сегашните си звезди. Самият Ансу Фати в миналото е бил свързван многократно с Манчестър Юнайтед, но вероятно интерес към крилото ще проявят и други от големите тимове в Премиър лийг. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация