Клоп: Тотнъм трябва да играе по-добър футбол

07:56
Клоп: Тотнъм трябва да играе по-добър футбол

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се контузи в края на мача срещу Тотнъм, спечелен драматично с 4:3 в добавеното време. Германецът пострада при радостта си след победния гол на Диого Жота, отбелязан в 94-тата минута на двубоя.


Веднага след попадението на португалеца, Клоп се затича да отпразнува попадението в познатия си експресивен стил. Този път обаче това му изигра лоша шега и наставникът се хвана за бедрото. Според медиите на Албиона, германецът най-вероятно има разтежение.


След мача Клоп пък се заяде с мениджъра на Тотнъм Райън Мейсън, който се оплака от факта, че Диого Жота не бе изгонен от игра за ритник в главата на Оливер Скип.


"Райън трябва да се тревожи за други неща. Те имат добър отбор и трябва да играят по-добър футбол. Не може просто да контраатакуват, трябва да играят по-добре с този състав. Диого Жота вдигна високо крака си, но не се целеше в главата на съперника си. Преди това Оливер Скип също можеше да получи червен картон. Той спомена ли нещо за това? Вместо да иска червен картон за Жота, по-добре да се тревожи за други неща", коментира Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация