Пожалиха Мъри, дават му още две години доверие

16:56
Пожалиха Мъри, дават му още две години доверие
Изпълнителният комитет на Българския Футболен съюз взе решение на днешното си заседание Станимир Стоилов да остане национален селекционер на България.

Стоилов ще води "трикольорите" в европейските квалификации за шампионата през 2012 година. Селекционерът на младежкия национален тим Иван Колев обаче няма да запази поста си.

Както е известно, и двамата наставници бяха поставени под напрежение след неуспешния квалификационен цикъл, в който и мъжете, и младежите претърпяха срамни поражения и не успяха да се класират за голям форум.

В БФС обаче явно са преценили, че Стоилов върши добра работа и той ще получи шанс да води трикольорите в следващите две години, като Наско Сираков ще продължи да работи в тандем с Мъри, като директор на националните отбори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_309
04.11.2009 21:01

Прочеох няколко коментара и сте смешни! Много ясно, че няма да се класираме. Вижте какво ни е първенството! Като добавим факта и че тези, които играят навън бяха контузени за най-важните мачове и ето резултата. Да не забравя и че при Марков загубихме 4 точки срещу последните 2 отбора в групата. Ирландците не загубиха никъде нищо. За кво да говорим повече, а дали и на малките деца им е било ясно и сега на какво мнение са НИКОЙ НЕ ВИ ПИТА!!!

tamplier
04.11.2009 19:42

То това си беше ясно. Явно в този квалификационен цикъл трябва да загубим и от Андора за да може в управата на БФС да влязат свестни хора и да изринат мишките от българския футбол. И на малките деца стана ясно,че от Мъри треньор не става. Явно е,че менаджерските и клубните интереси са по-важни от всичко останало. Поклон пред поредната подигравка с нас,които пеем химна и изпълваме стадионите.

Iliqn1
04.11.2009 19:04

*lol* *lol* Павел Дочев ти луд ли си бе.Ако става дума за български тренйор Мърти е много добър за нашите стандарти ако го махнат поне да е доказан човек и най вече чужденец.

Miny_Haipy
04.11.2009 18:47

Не искам смотани нападки към мене след това което ще напиша това е мое лично мнение и имам право на такова. Цесекар съм спор няма, обаче Мъри... не прави нищо за националния отбор абсолютно нищо, за мене той толерира старите си "дружки" от Левски или неговите послушници от Литекс. Вярно, че съм от цска, но безпорно най-добрия Български вратар е Гошо Петков... Мъри ми пуска Иванков (щото са играли заедно), този човек не става за национален селекционер не се надявам да гледам качествен футбол следващите 2 години, не мисля, че ще имаме победа срещу някой класен отбор, няма начин...

juve_83
04.11.2009 18:41

Левскар съм, но на Стоилов му нямам доверие откакто се породиха ония слухове че той и Наско Сираков са залагали големи суми на 2 на мача Левски - Тампере преди 3 години *stop* Поне да беше излязъл да се оправдае нещо...
А сега още повече буди съмнение след мача Кипър - България 4:1! Убеден съм че нещо не беше наред в него мач

tymypa
04.11.2009 18:13

а бе така трябва бе да не мислите че като се сменят трениори секи няколко месеца ще стане нещо ? трябва да се сработят сички и футболисти и трениори за да стане нещо я погледнете в англия трениорите дали ги сменят като нас дори и да падат ? не е виновен само трениора а и футболистите които се насират както някой защитници които ни провалиха .... ако не бяха тея смотани защптници имахме мн големи пансове ама не дайте шанс на иван иванов най бездарния футболист в българия ...

kyosho
04.11.2009 17:58

Най-правилният избор направиха господата ръководители. Втора такава подлога като тоя няма да намерят никъде. Надежди всички оставете за нещо светло и красиво... *angry*

cskarcheto92
04.11.2009 17:55

*evil* Тоз лефскар Боби Михайлов и въобще бфс са мн кухи е.Как ще остаят тоз келеш?Вече трябва да мислем за световното през 2014 щото с тоя урунгел няма да видим европейското в Полша и Украйна освен по телевизията *sick* *angry* *angry*

Samoletski
04.11.2009 17:47

Клаус Топмьолер и Авраам Грант бяха заявили в интервюта че са съгласни да поемат България, но не са им предложили. Преди писахте, че и Бора Милотинович, който всяко световно класира някоя по скромна от България държава, също е съгласен и то за много по-МАЛКО пари. Когато Грузия бяха тук и Ектор Купер заяви, че би се съгласил да ни поеме ако му предложат. Вариянти колкото щеш, ама пак на грешния избрахте.

gobara
04.11.2009 17:28

Тея от БФС са кухи ,как няма да махнат тоя каун от националния ,дано никой не отиде на стадиона да подкрепя националния отбор!Щот ,всички го видяхме в Лефски и Литекс,че за нищо нестава без Сираков.Според мен имаше и по-добри варианти за българи селекционери като Георги Василев и Павел Дочев!

Dente00
04.11.2009 17:04

Най-накрая да дадът шанс на някой...