Топчо: В крайна сметка Левски иска да играе в Европа с пълни стадиони като днес

22:59
Топчо: В крайна сметка Левски иска да играе в Европа с пълни стадиони като днес

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков остана доволен след минималната победа над Ботев Пловдив на "Колежа". Според наставника на "сините" неговият отбор е бил по-класният и допълни, че добрата игра в защита дава увереност.

Топузаков поздрави "жълто-черните" за новото съоръжение, на което днес се изигра първият мач.

"Бяхме по-настоятелни в атака. Освен гола, имахме още 3-4 положения, с които да решим нещата в наша полза. Последните минтуи дадохме инициативата на Ботев и се създаде напрежение пред нашата врата. Бяхме по-класния отбор, който желаеше повече победата.

Искам да поздравя отбора на Ботев. Това е събитие за тях. Днес футболистите на двата отбора се постараха. За нас бяха важни трите точки. Гоним си нашите цели.

Самочувствието на отбора, че не допуска голове в поредица от мачове, дава нужната увереност. Смея да твърдя, че Ботев не можа да ни изненада с нищо. Бяхме подготвени за бързите им футболисти в атака. Заслужено и трудно, но футболистите направиха всичко възможно да победят.

Колективът и отборът, който Левски притежава, правят така, че да можем да се надиграваме с много отбори. Въпросът е, че оттук нататък те трябва да гонят целта и да искат да побеждават във всеки един мач. В крайна сметка Левски иска да играе в Европа с пълни стадиони като днес.

Прекрасно съоръжение, терен в перфектно състояние. Ако има повече такива съоръжения, съм сигурен, че ще се пълнят, защото хората ценят красивото", каза Топузаков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация