Емери мечтае за Реал, Барса или Атлетико

07:02
Емери мечтае за Реал, Барса или Атлетико

Мениджърът на Астън Вила - Унай Емери, сподели, че би искал отново да ръководи клуб от Испания. Той сподели още, че е готов да работи в някой от топ отборите на Иберийския полуостров.


„Всички трябва да търсим конкурентни предизвикателства. Имах късмета да бъда в три клуба от най-високо ниво в Испания като Валенсия, Севиля и Виляреал. Следващата ми стъпка ще бъде да работя за Атлетико Мадрид, Реал Мадрид или Барселона. Много е трудно да се преодолее тази бариера”, коментира мениджърът на Астън Вила, цитиран от испанския вестник “АС”.


Засега обаче Емери остава в Бирмингам, като сподели, че работата на острова му харесва, защото благодарение на нея е направил важна крачка в израстването си.


“Премиър лийг ми позволява да продължавам да се развивам. Разбира се, Севиля, Виляреал или Валенсия също ми дават това, но тук срещнах нови предизвикателства. Не забравяйте, че Премиър лийг е дом на най-добрите инвеститори, треньори и играчи в света“, каза още испанският специалист.


Емери пое Астън Вила през ноември 2022 г. и направи от отбора добре смазана машина. В момента отборът от Бирмингам се намира на шесто място в Премиър лийг след 33 изиграни срещи и в последните си 10 мача не е записвал поражение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация