Трансферът на Гюндоган в Барса пред провал?

08:23
Трансферът на Гюндоган в Барса пред провал?

Барселона може и да се размине с едно от считаните си за сигурни нови попълнения за лятото в лицето на Илкай Гюндоган. Каталунците не крият желанието си да привлекат германеца, но преговорите между двете страни се бавят и това може да позволи на други заинтересовани клубове да се намесят, пише "Марка".


Твърди се, че Барса може да има сериозна конкуренция от клубове от Премиър лийг. Засега техните имена не се споменават, но вероятно са някои от отборите в челото на класирането. Не е изключено и играчът да промени мнението си и да реши да остане на "Етихад", имайки предвид, че мениджърът Джосеп Гуардиола вече неколкократно заяви, че иска да задържи играча в състава си.


Така че от Барса трябва да побързат в преговорите с Гюндоган, ако не искат да се разминат с привличането му. Не е изключено двете страни отново да седнат на масата за преговори съвсем скоро.


Гюндоган бе привлечен в Манчестър Сити от Борусия (Дортмунд) през 2016 година срещу 27 милиона евро. В последните години той е важен играч за "гражданите", като има на сметката си 295 мача, 54 гола и 38 асистенции.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация