Арестуваха Фернандо Каранга заради домашно насилие

21:17
Арестуваха Фернандо Каранга заради домашно насилие

Бившият голмайстор на ЦСКА София Фернандо Каранга е бил арестуван в родната си Бразилия вчера заради домашно насилие, съобщава OUL. 32-годишният футболист е задържан в Ресифе по подозрение в нападение над приятелката си, 29-годишна жена от Беларус. Каранга играе за китайския Хънан, но все още е във ваканция в родината си. Според полицията в Ресифе жената е намерена в безпомощно състояние на улицата, в квартал Боа Виажем, в южната зона на Ресифе. Заради инцидента футболистът е задържан в полицейското управление.

Адвокатът на играча - Сезар Салес, твърди, че Каранга и приятелката му са се скарали, но той не е удрял жената. Двамата са заедно от осем месеца и се подготвяли да се върнат в Китай, където нападателят да се присъедини към своя клуб. 

"Жената не е поискала закрила и не се е обадила в полицията. Тя съобщи, че е имала криза на ревност, те са се карали и е претърпяла инцидент, когато е счупила бутилка шампанско, порязвайки ръката си. Тя се опитвала да влезе в къщата, а той я изгонил", обясни адвокатът на футболиста пред бразилските медии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация