Илиан Илиев: Лудогорец няма нужда от това бутане. Това пречи на целия футбол

21:00
Илиан Илиев: Лудогорец няма нужда от това бутане. Това пречи на целия футбол

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован от загубата на тима му в първия полуфинал от Sesame Купа на България. Специалистът призна, че “орлите” са много класен тим, но смята, че съдията Волен Чинков е повлиял на срещата.

“Добре започна мачът за нас, но той беше срещу развитието на играта. Лудогорец има добри футболисти и когато ги оставиш да играят, става трудно. Влязохме с едни очаквания в мача, но може би прегоряхме. И двата гола, които допуснахме бяха леки. Те имаха други ситуации, но от тези не трябва да допускаме попадения. Не изиграхме нашия футбол, трябва да отдадем заслуженото и на Лудогорец. Първия мач го загубихме, ще опитаме да поправим грешката във втория. Като цяло бяхме по-сковани и малко прегоряхме. Второто полувреме се опитахме, но като цяло можехме да се представим по-добре в дефанзивен план”, каза Илиев.

“Лудогорец няма нужда от това бутане. Това пречи на целия футбол и това са го видели в Европа последните години. С назначаването на Чинков знаехме, че има да връща стари неща. Ние бяхме подготвени затова и не можем нищо да направим. Керванът си върви, никой не го интересува защо е пратен този човек. При червения картон има фаул преди това. Това са малки неща, но срещу големите имаш малко шансове. Те нямат нужда от този слугинаж в Бълагрия”, допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация