Димитър Борисов: Споко! Ще върна и останалите

11:31
Димитър Борисов: Споко! Ще върна и останалите
Босът на ЦСКА Димитър Борисов обяви пред "Меридиан Мач", че много скоро всички членове на "Бандата на 9-те пияници" ще бъдат амнистирани. Както е известно, след загубата на "червените" в Ловеч от Литекс с 0:2 старши треньорът Любо Пенев изхвърли.

Иван Иванов, Иван Караджов, Светослав Петров, Кирил Котев, Йордан Тодоров, Маркиньос,Тодор Тимонов, Давид Силва и Павел Виданов от отбора заради системно нарушаване на режима.

Вчера собственикът на ЦСКА Димитър Борисов върна в отбора карето Маркиньос,Тодор Тимонов, Давид Силва и Павел Виданов.

"Аз настоях за амнистията на Маркиньос, Тимонов, Силва и Виданов. Четиримата въобще не са били в заведението през онази вечер. Нямаше как да не ги върнем в отбора", каза Димитър Борисов, след като преди това е изгледал записи от охранителните камери на бара в хотел "Феста\', където е купонясвал отборът преди мача с Литекс.

"Споко! Скоро ще ги върна всичките", добави босът на "червените" пред "Меридиан Мач", който вчера проведе десетки срещи, за да изчисти скандалите на "Армията".

Според запознати Димитър Борисов е успял умело и дипломатично да свали напрежението в клуба. Очаква се Иван Иванов, Иван Караджов, Светльо Петров, Кирил Котев и Йордан Тодоров, които все още са низвергнати от първия тим, да бъдат реабилитирани след мача с Базел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
04.11.2009 22:57

В ЦСКА ще учредяват клуб на анонимните алкохолици *beer* *lol*

Very_Drunk
04.11.2009 16:21

Dente00 брато не те разбирам тебе! веднъж казваш че не си фен на левски ,после че си,друг път че бг футбола не ставал... уточни се моля те! Или си фен на левски или не!

Dente00
04.11.2009 14:10

По-точно "Споко ще прецакам пак ЦСКА" *lol* а сега вземи и нашия алкохолик Рабех и си ти *smile*

nasran_chorbar
04.11.2009 13:31

Само така. И после трябва всички трезвеници в ц(*ка да бъдат изгонени, за да не развалят дисциплината *joking*

Dente00
04.11.2009 13:31

Е тези се подиграват с феновете....както Батков с нашия отбор така и тази пумия с вашия *stop* Докато има такива хора в БГ няма да успеем в европа! Той не само се подиграва с феновете а и с Пенев..за какво ти е този човек ако не му вярваш и правиш обратното на неговите действия *wonder*