В София бе даден официален старт на Бизнес клуб "Левски"

13:10
В София бе даден официален старт на Бизнес клуб "Левски"

На специално събитие в столичния Гранд хотел Милениум София бе даден официален старт на Бизнес клуб „Левски“. Присъстваха председателят на Управителния съвет Борислав Георгиев, мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ АД Наско Сираков, членът на Надзорния съвет на „ПФК Левски" Венцислав Димитров, председателят на Управителния съвет на "ПФК Левски" Даниел Боримиров и учредители на Фондация „Спорт в България“.

Гости на откриването бяха хора от бизнеса, пред които бяха представени възможностите за участие в клуба и стратегията му. „Целта е да се формира общност от компании и успешни предприемачи, които искат да подкрепят „ПФК Левски“.  Сред каузите на Бизнес клуб „Левски“ е да помогне на „Левски“ да се справи с изплащането на задълженията към Националната Агенция за приходите. Но не само. Бизнес клубът ще подкрепя и финансира отбора по отношение на развитието на спортно-техническата част, детско-юношеската школа, маркетинговата и административната му дейност“, обясни председателят на Бизнес клуба Борислав Георгиев. Той уточни, че новата организация обединява предприемачи и фирми, чиято кауза е да помагат на футболния клуб.

"Принадлежността към Бизнес клуба носи престиж на включилите се в него, защото са водени от безкористното желание да допринесат за съхраняването на идеята „Левски“, като споделят ценности и спортна страст със свои съмишленици", допълни Георгиев.

Повече за Бизнес клуб „Левски“  можете да намерите на https://levskibusiness.club", се казва в изявлението на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари