Шефовете на ЦСКА: Насилието над наши футболисти не може да е решение

23:03
Шефовете на ЦСКА: Насилието над наши футболисти не може да е решение
Ръководството на ЦСКА излезе с официална декларация по повод побоя над някои от деветимата, отстранени от Любослав Пенев, футболисти на отбора.

Както е известно, днес неизвестни лица са нападнали и нашамаросали  в столично заведение част от играчите, неспазващите режима на един професионален футболист.

Ето каква е позицията на армейските шефове, публикувана в официалния сайт на тима:

"Ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД остро осъжда днешния инцидент, разиграл се в столичния квартал Горубляне, при който са били нападнати футболисти на нашия клуб.

В ПФК ЦСКА насилието не се толерира и за нас то в никакъв случай не може да бъде средство за разрешаване на каквито и да било проблеми, спорове и различия. Твърдо заставаме зад своите футболисти и ще положим всички усилия за изясняване на обстоятелствата и разкриване на виновните за случилото се. "

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
04.11.2009 02:16

Хахахаха...че какво насилие е това бе.Това си е чисто нравоучение или както му викаха по татово време... идеологическа обработка.Само че това трябва да става в отбора и да се прилага от ръководството,а не както в случая... на полето,в някаква кръчма от недоволни селяни.Тия момчета (футболистите) трябва да разберат,че получават пари колкото голяма част от българите даже не са виждали.И поради тази причина,трябва да си вършат съвестно и отговорно работата.И аз искам да буйствам до 4 часа в некоя дъскорезница,ама като знам че на другия ден съм на работа и че ако не отида може да остана без работа....се замислям много сериозно.Доколкото знам има нещо като закон....разтрогване по вина на играча.Ами да изхвърлят 2-3 ма та да идат да играят в Б група за по 500 лева...да ги видя тогаз.

Dente00
04.11.2009 01:50

Насилието не решава нещата прав е...ама като нищо не оправя проблема то поне да ги понатупат *lol*