Фили стартира плейофите с очаквана победа над Бруклин

10:26
Фили стартира плейофите с очаквана победа над Бруклин

Филаделфия се възползва от домакинското си предимство и се наложи над Бруклин със 121:101 с 26 точки на Джоел Ембийд и 23 и 13 подавания на Джеймс Хардън. Филаделфия направиха и клубен рекорд от 21 изстрела от зоната за три точки. Ембийд пък вкара всичките 11 наказателни удара, които получи, а Хардън записа 31 дабъл-дабъл в плейофите в кариерата си. Тобайъс Харис прибави 21 точки за Сиксърс, които са домакини и на мач номер 2 утре.

За Нетс Майкъл Бриджис беше реализатор номер 1 с 30 точки, а Камерън Джонсън добави 18.

Бостън също не допусна изненади и удари Атланта Хоукс на старта със 112:99. Два дни, след като му бяха свалени конците от пръст на дясната ръка, Джейлън Браун се развихри с 29 точки и 12 борби за победителите. За него срещата беше по-специална, тъй като е роден в Атланта, а и беше пропуснал последните два мача от редовния сезон на зелените от Бостън.

Джейсън Тетъм завърши с 25 пункта и 11 борби, а Дерик Уайт прибави 24. За гостите от щата Джорджия Деджонти Мъри се отличи с 24 точки и 8 борби. Трей Йънг, който е водещ според статистиката на отбора, остана само с 18.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация