Астън Вила разпердушини "свраките"

17:00
Астън Вила разпердушини "свраките"

Блестящото представяне на Вила след пристигането на Унай Емери продължава. Бирмингамци записаха седма победа в последните си осем мача и се доближиха на три точки от петия Тотнъм. “Свраките” пък записаха първа загуба след серия от пет поредни победи. Те са трети в класирането преди изиграването на другите мачове от кръга в Англия.

Вила започна срещата на висока скорост и можеше да поведе още в първата минута. 27 секунди след началото Уоткинс бе изведен на добра позиция, но стреля в гредата. Рамзи откри резултата, след като Уоткинс му слави топката с глава в 11-ата минута. Положенията пред Ник Поуп се редяха едно след друго и малко по-късно Рамзи също удари греда.

След почивката Нюкасъл подобри представянето си, въпреки че Поуп трябваше да отразява нов удар на Уоткинс в началото на втората част. Емилиано Мартинес също се изяви, като се справи с изстрел на Александър Исак. След час игра Уоткинс се зарадва, след като прати топката в мержата, но разглеждане с ВАР отмени попадението поради засада. Голмайсторът на Вила успя да се разпише в 64-ата минута, след като получи топката от Алекс Морено в наказателното поле.

Второто попадение на Уоткинс в мача дойде в 83-ата минута. Нападателят има 11 гола в последните си 12 срещи. 27-годишният играч вече има 15 попадения във Висшата лига за този сезон, а днес бе наблюдаван от трибуните от националния селекционер Гарет Саутгейт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация