Реджи Милър с жестока критика по адрес на Дончич

17:01
Реджи Милър с жестока критика по адрес на Дончич

Легендата на Индиана Пейсърс Реджи Милър засипа с критики суперзвездата на Далас Маверикс Лука Дончич. Някогашният топстрелец обърна внимание върху физическото състояние на словенеца и заяви, че Лука трябва да се погледне в огледалото и да влезе в по-добра форма.

"Дончич трябва да поддържа добра физическа форма, а Маверикс да тичат повече. Мисля, че го правеха, когато него го нямаше, а Кайри Ървинг диктуваше темпото. Джейсън Кид също иска да играят на скорост. С Лука на паркета обаче това е невъзможно. Според мен, ако той навлезе в по-добра кондиция и заиграе на по-високи обороти, противникът ще е под по-сериозен натиск. Лука просто трябва да се погледне в огледалото и да се запита "Какво мога да направя, за да стана по-добър?”, каза Милър.

Далас пропусна плейофите за първи път от 2019-а насам, след като остана на 11-ата позиция в крайното класиране на Западната конференция с баланс от 38 победи и 44 загуби. Независимо от критиките Дончич изпрати най-силната си година от реализаторска гледна точка, след като записа средно по 32.4 точки, 8.6 борби и 8.0 асистенции на мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация