Фенове на ЦСКА скочиха на бой срещу \"алкохолиците\" в отбора

18:35
Фенове на ЦСКА скочиха на бой срещу \"алкохолиците\" в отбора
Неизвестни плашеха и удариха по няколко шамара на част от отстранените футболисти на ЦСКА в софийския ресторант “Окото” вчера по обед. Седем от деветимата отлъчени за неспазване на режима имали среща с треньора Любослав Пенев в заведението в Горубляне в 13,15 ч.

Група от шестима неизвестни нападатели нахлули в ресторанта и се насочили към футболистите с обиди и заплахи. Край масите чакали за срещата Иван Караджов, Иван Иванов, Павел Виданов, Кирил Котев, Светослав Петров, Йордан Тодоров и Тодор Тимонов, отстранени ден по-рано. Липсвали Давид Силва и Маркиньос, последните двама “грешници”. Предната вечер те се разкаяли и поискали прошка от Пенев. Затова били освободени от срещата. С групата на низвергнатите дошли да обядват Иван Стоянов и Здравко Чавдаров, които не са сред отстранените.

След появата на наказателния отряд се стигнало до скандал и шамари за футболистите, но сериозен бой бил избегнат. Някои от играчите отвърнали на обидите, също говорели на висок глас, без да налитат на бой. Като умиротворител се намесил и шефът на стадиона Калоян Стоянов, пристигнал малко след екшъна и нахлул в заведението да гаси “искрата” на боя.

Любо Пенев слязъл от тренировката в базата на Панчарево и пристигнал в “Окото” в 13,20 ч - минути след като екшънът вече бил утихнал. С него били помощниците му Ради Здравков, Сашо Борисов и Йордан Йорданов. Щабът научил от футболистите за свадата и след четвърт час си тръгнали. Самите играчи останали още около 20 минути на масата в ресторанта, видимо уплашени.

Футболистите отново отказаха коментари, както и след решението за отстраняването им в понеделник. Мобилните им телефони вчера отговаряха в един тон - свободно.

Към 13,30 ч се появил и собственикът на ресторанта, голям фен на ЦСКА.

Полицаи вчера оглеждаха заведението след инцидента. Органите на реда получили сигнал за скандал в “Окото” и около 15 ч двама от тях бяха на мястото. Собственикът и персонала отрекоха пред униформените за инцидент. Футболистите също не са подали жалба за случката, няма разследване, задържани или арест.

В ресторанта обядвали още хора, почти всички места са били заети по време на екшъна. Въпреки това клиентите са от филма “Ни чул, ни видял...”

Няколко часа след събитията нямаше следи от бой или щети. Заведението работеше нормално и и пак бе почти пълно.

“Не мога да говоря за неща, на които не съм присъствал - коментира Димитър Ангелов-Дучето, шефът на фенклуба. - Намирате ме в Сърбия. Отивам да подкрепям ЦСКА в Базел! Не съм бил в София, а за да коментирам нещо, трябва да съм го видял с очите си...”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobkata84
05.11.2009 13:34

Дан4о може и да си е пил с тях , но истината е 4е само той не спря да ти4а в ма4а с Литекс

nasran_chorbar
04.11.2009 11:23

Предлагам всички трезвеници в ц(*ка да бъдат изхвърлени от отбора.

VeneSotirov
03.11.2009 18:42

Време беше лъки_79, казах ти че са се позабавили с пейста *lol*

lucky_79
03.11.2009 18:42

отчетоха се от winner.bg най-накрая и с тази новина *lol*

Very_Drunk
03.11.2009 18:41

Пак са отишли на по чашка в ''окото'' *beer* *joking* *lol* *lol*

VeneSotirov
03.11.2009 18:40

Малко им е боя на тези лекета.Счупете ги от бой и вън от ЦСКА.Не искам такива л*йна в отбора!! Хванали ги с 7000 лева сметка и 5 проститутки въпросните ганьовци, и то вечерта преди мача с Литекс!! Само да ги пипнем пак! Срам сте за ЦСКА!!!