Сираков направил опит да разубеди Мъри в неделя?

09:24
Сираков направил опит да разубеди Мъри в неделя?

„Провалих се, че не успях да убедя Стоилов да остане“, призна Наско Сираков в неделя. Собственикът на „сините“ допълни, че не е спрял за говори в последните три дни със Станимир Стоилов, за да се опита да го разубеди. Голмайстор номер 1 на Левски за всички времева обаче бе категоричен, че в личен план двамата са запазили отношенията си и нищо не може да застане между тях.


Нещо повече! „Мач Телеграф“ научи, че Сираков е направил още един опит да обърне ситуацията около Мъри. Двамата са имали среща вчера, а целта е била още веднъж да видят, че всъщност няма причина да не продължат да работят заедно.


Освен това на „Герена“ са категорични, че на този етап няма вариант за заместник на Стоилов, както на няколко пъти натърти и Сираков. Не са водени и преговори с други хора, нищо че и двете страни са знаели до каква развръзка може да се стигне. Особено със Станислав Генчев. Напротив, смята се, че това име нарочна е било хвърлено в пространството, за да нагнети допълнително обстановката около Левски след Общото събрание.


Появиха се дори твърдения, че Стоилов бил казал на срещата със запалянковците в събота преди дербито с Локомотив София, че лично бил избрал Генчев за свой заместник, но Сираков и останалите не искали да го слушат. Те щели да го заменят с тандем, който да слуша в лицето на Тодор Симов и Елин Топузаков. Първият е част от първия отбор на „сините“ от ерата на Делио Роси, а Топчо пък беше два пъти временен вариант.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация