ПСЖ стартира преговори с Нагелсман

06:54
ПСЖ стартира преговори с Нагелсман

Пари Сен Жермен е поредният клуб, който има интерес към уволнения от Байерн Мюнхен треньор Юлиан Нагелсман. 35-годишният специалист донякъде изненадващо бе махнат от поста си преди дни, но изглежда няма дълго да остане без работа, като името му вече се свързва с доста клубове, а френският шампион също е сред тях, разкрива журналистът Абдела Булма.

Спорен неговата информация от ПСЖ дори вече са се свързали с германеца, за да проучат дали би бил склонен да дойде на "Парк де Пренс". По всичко личи, че настоящият наставник на парижани Кристоф Галтие няма да запази поста си за следващия сезон след разочароващото представяне на тима в Шампионската лига и не особено убедителните игри и в Лига 1, макар тимът да се е запътил към поредната си титла.

Парижани имат желание да заменят Галтие с Нагелсман, но за момента германецът се колебае дали да приеме тяхното предложение. Той предпочита да опита късмета си в Англия, където от него се интересуват Тотнъм и Челси. Друг въпрос, който кара наставника да не дава категоричен отговор на френския клуб е несигурното бъдеще на две от звездите Лионел Меси и Килиан Мбапе, за които въобще не е ясно дали ще останат на "Парк де Пренс" за следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация