Мъри: След мача с Локомотив София ще обявя решението си дали оставам начело на Левски

16:44
Мъри: След мача с Локомотив София ще обявя решението си дали оставам начело на Левски

Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви днес, че ще отговори на всички журналистически въпроси утре или след мача срещу Локомотив (София) в събота. Най-важната и чакана новина е дали Мъри ще продължи начело на родния гранд, или ще подаде оставка заради освобождаването от длъжност на изпълнителния директор Ивайло Ивков и члена на НС Петър Ганев по настояване на мажоритарния собственик Наско Сираков.

“Разбрах какво искате да ме питате и какво се е случило на Общото събрание. По-важното нещо лично за мен е, че Левски има мач и трябва да бъде оставен да се концентрира. Най-късно след мача ще ви кажа моето решение. На този етап е по-важно мачът да мине и след това ще разберете каквото ви интересува. Отобрът трябва да се концентирра, да изиграе мача по най-добрия начин и ако може да спечели. 

Всичко друго ще разберете или утре, или след мача. Сега е много кратко времето, а не искам преди мача да има излишни коментари. От събранието разбрах само някакви откъслечни фрази. Това, което се е случило с Левски откакто аз съм тук, е видно - на книга, тефтер и на терена. Там не мога да скрия. Какво точно е станало - не мога да знам.

Няма да ви изненадам кой знае колко с моите отговори утре. Нека да мислим за мача. Утре или вдругиден ще ви отговоря на всички въпроси, които ви вълнуват. В момента най-важното е Левски да спечели мача в събота с Локомотив (София). Моите отговори няма да избягат. След два дни ще знаете цялата истина. Няма с какво толкова да ви изненадам. Предполагам сте умни хора и ще разберете за какво става въпрос", каза Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация