Челси се разделя с Пулишич, за да задържи Жоао Феликс

08:03
Челси се разделя с Пулишич, за да задържи Жоао Феликс

В Челси са много доволни от представянето на Жоао Феликс, който пристигна под наем в клуба през януари от Атлетико Мадрид. Лондончани имат желание да задържат португалеца за постоянно, но в договора между двата тима няма заложена клауза за откупуване и преговорите се очаква да бъдат доста тежки. Затова англичаните вероятно ще включат и някой футболист като част от сделката, а това най-вероятно ще бъде ненужния на "Стамфорд Бридж" Кристиан Пулишич, пише "Дейли Мейл".


Атлетико Мадрид плати 127 милиона евро на Бенфика за правата на Феликс през 2019 година. "Дюшекчиите" ще искат да си върнат колкото се може по-голяма част от тази инвестиция, имайки предвид, че играчът е само на 23 години и все още се котира добре в Европа. Затова се очаква те да му поставят цена от около 100 милиона евро.


От Челси обаче не са склонни да платят тази сума, така че ще опитат да я намалят, включвайки Кристиан Пулишич като част от сделката. Тепърва предстои да видим дали подобно предложение ще се понрави на Атлетико, а и дали самият Пулишич ще е склонен да премине в състава на мадридчани.


Иначе откакто е в Челси Жоао Феликс има 2 отбелязани гола в 11 изиграни мача във всички турнири. През зимата интерес към него имаше и от Манчестър Юнайтед, който също може да се възобнови през лятото, затова в Челси бързат да се договорят с Атлетико, за да изпреварят "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация