Шведи следят ситуацията с Елвис Ману

19:06
Шведи следят ситуацията с Елвис Ману

Грьонинген няма да задържи Елвис Ману при изпадане от елита в Нидерландия. Това обаче не означава, че той ще носи екипа на Ботев (Пловдив) през следващия сезон. Ситуацията около него продължава да се следи от шведския Гьотеборг.

Този тим проявяваше сериозен интерес към 29-годишния нападател през зимата. Дори се считаше, че именно в този клуб ще премине Ману. В последния момент обаче нещата зациклиха и в крайна сметка той се озова в Грьонинген. Както е известно, ръководството на Ботев има добри контакти на скандинавския пазар. И няма да е никаква изненада, ако през лятото той бъде продаден в клуб от тези страни. Наред с това Ману бе следен и от други тимове от Нидерландия. И той може да смени просто отборите, но не и първенството.

  Ботев Пловдив има още двама преотстъпени играчи, които бяха титуляри през есенния полусезон. Това са дефанзивният халф Реда Рабей и острието Мохамед Брахими. Те отидоха в руския Факел Воронеж. Този отбор също е застрашен от изпадане и двамата може и да се завърнат при жълто-черните, пише „Тема спорт“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация