Галя, стой далеч от \"Лаута\" и Пловдив

16:07
Галя, стой далеч от \"Лаута\" и Пловдив
Фенклубът на Локомотив Пловдив разпространи декларация срещу президента на тима Галя Топалова, като в обръщението привържениците призовават бизнесдамата никога повече да не стъпва на стадион "Локомотив" в парк "Лаута" и в Пловдив.

Причина за това стана разпространените в Интернет два видеоклипа, който показват как Топалова позира с шалче на Миньор Перник и празнува с фенове на пернишкия тим на Централния градски плаж рождения ден на президента на Миньор Никифор Вангелов това лято.

Клиповете може да видите ТУК и ТУК!!!

Ето и пълният текст на декларацията:

"Г-жо Топалова, Ние привържениците на Локомотив Пловдив няма да приемем поредната гавра, която си направихте с любимия ни отбор! Поругавайки честта и достойнството на хиляди "черно-бели" сърца, Вие за пореден път доказахте, че Локомотив за Вас е само една далавера! Не идвайте никога повече на "Лаута" и в нашия град! Останете си там при "масите" и вашите "жълти" фенове! Махнете от себе си "тежестта" Локомотив! Ние ще се справим лесно без Вас!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

evgeno
03.11.2009 17:43

Тъпите буфери се присмиваха,заради Митьо но с тая турска курва далече няма да стигнат и те. *party* да го духате мангали прости *thumb_down*

elephant
03.11.2009 17:35

тва па стана ебаси тъпата история и през 10 мин се качват "статийки" за тая и нейното "позиране".Я пораснете и вместо тия глупости пишете неща, които наистина са свързани с играта, наречена футбол...

Tyrion
03.11.2009 16:29

айде миньоро *lol* слагай жълто-черното шалче и не се плаши