Фенклуб \"Сините акули\": Нека подкрепим Черноморец срещу Литекс

15:41
Фенклуб \"Сините акули\": Нека подкрепим Черноморец срещу Литекс
Фенклуб "Сините акули" призова запалянковците на Черноморец Бургас да подкрепят тима срещу Литекс в 12-я кръг на "А" група през този уикенд.

"Граждани на Бургас, привърженици на Черноморец от различни поколения, Нека да излезем от летаргията, да забравим личните си проблеми и да спрем бойкота. Любимият на поколения бургазлии Черноморец излиза в пряк сблъсък за първото място, нещо неочаквано за мнозина. Нека да приемем, че за известно време ще бъдем извън своя дом - нашия истински стадион "Черноморец", да спрем бойкота и да подкрепим "акулите". Очертава се най-добрият сезон за 90-годишната ни история. Нека всички бъдем част от това. Бургас винаги е бил, и е футболен град, нека да го докажем в събота и да подкрепим мощно отбора в един от най-важните му срещи през този полусезон."

Изпълнителният директор на Черноморец Бургас Фреди Бобич пък ще гостува утре във фенклуб "Сините акули", като на срещата ще дискутира с привържениците текущия сезон и бъдещите планове.

Срещата с Бобич е в сряда (4 ноември) от 19:00 часа, като медиите също са поканени. Темите, които Бобич ще дискутира със запалянковците на Черноморец, са възможностите на отбора да се пребори за евроквота още този сезон, нивото на играта, както и зимната селекция на отбора. От организацията припомнят, че билети на цена от 2,50 лева за "английския\' сектор могат да бъдат закупени във фенклуба,който се намира до Дома на нефтохимика, в дните до мача с Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StGerrard
05.11.2009 09:53

ето цаци, вижте и във варна знаят кой е бургаския отбор *smile* а нотлайк само да те поправя.. нефтохимик, не нафтекс.. нафтекс е простотията на събев.. а именно събев ни докара на тоя хал.. НЕФТОХИМИК БУРГАС але але *party*

Notlike
03.11.2009 18:00

Варненец съм, съжелявам, че го казвам, но отборът на Бургас е НАФТЕКС. Именно "нафтата" направи добър вашия футбол и най-големите таланти от града са именно плод на зелените. Не мисля, че Черноморец е нещо повече и историята го доказва *smile* И все пак успех *thumb_up*

dgk
03.11.2009 16:46

"Любимият на поколения бургазлии Черноморец" *lol* Каде са тези поколения???