Обявиха Стоичков за треньор на месеца

08:27
Обявиха Стоичков за треньор на месеца
Христо Стоичков получи вчера в Йоханесбург приза за треньор на месеца в Южна Африка по време на шоу на местния тв канал “Суперспорт”. Воденият от българската легенда Мамелъди Съндаунс записа 3 победи, реми и загуба през октомври и е шести след 13 кръга в шампионата.

Медиите в ЮАР отбелязват, че “бразилците” от столицата Претория играят най-красивия футбол, но все още тимът се изгражда и прави грешки в мачовете. Затова и тежките изпитания пред Стоичков и неговите асистенти Антонио Лопес и Мигел Мартинес предстоят.

В миналото първенство Мамелъди Съндаунс финишира девети, като в клуба се провали най-успелият треньор на африканския континент - французинът Анри Мишел, изгонен по средата на сезона.

На “бразилците” ноември поднася най-трудната програма - 4 гостувания и домакинство на Орландо Пайрътс, победил през лятото английските богаташи от Манчестър Сити с 2:0 в контрола.

Стоичков е дал съгласие да се включи в церемонията по тегленето на жребия за групите на Мондиал 2010.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fuLL_Tim3
03.11.2009 15:34

crissttiano то верно че Ицо не е много добър трньор и малко глупав ама и ти не си написал правилно ТРЕНЬОР..... *thumb_up*

crissttiano
03.11.2009 14:04

и за простак на годината *lol* Ице ти не си никкъв тренйор *wink*

Iliqn1
03.11.2009 10:45

брао Ицо само теи покажи им кои е номер 1 *smile*