Левскар на разпит за два лъскави автомобила

08:56
Левскар на разпит за два лъскави автомобила
Защитникът на Левски Йордан Милиев бе привикан вчера сутрин в 3-о РПУ в Пловдив. 22-годишният играч бе призован да дава показания за два луксозни автомобила Audi, които е купил по време на престоя си в Локомотив Пловдив от 2005 до края на 2008 година.

Проверка на "24 часа" показа, че тече разследване на фирмата, от която Милиев е взел лъскавите коли, а не на самия него.

Първоначално бе лансирана версията, че футболистът е бил привикан заради акция по повод минимално осигуряване на играчите на Ботев и Локомотив през последните години. Милиев уж бил призован заедно с всички играчи на двата елитни пловдивски клуба, а лично трябвало да обяснява как си е позволил скъпите машини, като се водел на 240 лева заплата. Оказа се друго.

За разпити, касаещи работата на НАП, насочена срещу далаверите в родния футбол, свидетели се привикват в офисите на агенцията за приходите, а не в полицейски утравления. От Ботев и Локомотив категорично отрекоха, че настоящите им футболисти са били призовани да говорят за анексите към договорите си. Това допълни историята, че разпитван е бил само Милиев, и то за разследване, свързано с фирмата, продавач на автомобилите му.

Талантът от Пещера шашна колегите си от Левски, когато се появи за първа тренировка в новия си тим през януари тази година. Милиев дойде на "Герена" с бяла лимузина Audi S8, струваща около 160 000 лева. Според шушуканията тогава автомобилът му бил купен и подарен от бившия президент на Локомотив Пд Александър Тасев, който бе застрелян в София през май 2007 г.

Разходката до районното не попречи на Милиев да се яви на следобедното занимание на Левски. В тренировката на "сините" три дни преди домакинския мач с Ред Бул в Лига Европа се включиха на пълни обороти страдалите от здравословни проблеми Юсеф Рабех, Шакиб Бензукан и Лусио Вагнер. Те ще са на разположение на Георги Иванов за четвъртък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

theman666
03.11.2009 22:57

АКО МИ КАЖЕ КАК С 240 ЛЕВА СЕ КОПУВА S8 *lol*