Анчелоти става селекционер на Бразилия?

17:52
Анчелоти става селекционер на Бразилия?

Вратарят на Манчестър Сити Едерсон направи интересен коментар относно това кой ще бъде новият селекционер на Бразилия. Според него има голяма вероятност това да е треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти. За това се заговори още в началото на февруари, след което бразилската футболна федерация официално отрече информацията. Ръководителите на бразилския футбол обаче все още не са избрали нов селекционер и "Селесао" ще бъде воден в контролата срещу Мароко от треньора на младежкия отбор до 20 години Рамон Менезеш.

„Говорих с Милитао, Винисиус и Каземиро... Има голяма вероятност Карло Анчелоти да дойде тук и да стане селекционер на Бразилия. Казаха ми, че той е изключителен треньор, когото всички играчи харесват. Само погледнете неговата биография. Изключително успял треньор. Скоро ще разберем дали ще дойде тук, или не. Надявам се възможно най-скоро да имаме нов треньор. Има много спекулации. Дали ще бъде бразилец, или чуждестранен специалист? И ние живеем са този въпрос", заяви стражът на Ман Сити.

„С Манчестър Сити ще се опитаме да отстраним Реал Мадрид в Шампионската лига. Така Анчелоти ще може да дойде в Бразилия по-скоро“, добави Едерсон с усмивка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация