Черноморец взе реванш от Миньор при дубълите

15:32
Черноморец взе реванш от Миньор при дубълите
Дублиращият отбор на Черноморец Бургас взе реванш от Миньор Перник с категорична победа. В срещата между представителните отбори перничани надделяха над бургазлии с 2:0.

На стадион "Лазур" в понеделник по обяд младите "акули" на треньорския тандем Владо Стоянов-Мирослав Кралев разгромиха перничани с 4:0.

Мачът от 11-я кръг на първенството в дублиращата група започна с подчертано превъзходство на домакините, но първият гол падна чак в средата на първото полувреме. Живко Петков откри с глава след центриране на Денис Тодоров. В 30та минута Петков се отличи с асистенция за удвояването на резултата, дело на Мирослав Радев. След почивката на два пъти точен беше резервата Васил Тачев (49-а и 69-а мин), който се включи отлично.

Едно полувреме (първото) за бургаските дубльори изигра Николай Кръстев от първия тим, който вече е напълно възстановен от травмата си в рамото.

С актив от 15 точки след пет победи и пет загуби Черноморец Бургас заема място в средата на таблицата за временното класиране в дублиращата група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация