Милито: Не трябва да правим издънки срещу Динамо Киев

15:17
Милито: Не трябва да правим издънки срещу Динамо Киев
Нападателят на Интер Диего Милито заяви на съотборниците си, че нямат избор освен да победят Динамо Киев в Шампионската лига.

"Нерадзурите" ще пътуват до Украйна за големия сблъсък в сряда и "Ел Принципе" призова тима да се стегнат и да вземат необходимата победа.

"Да победим Киев и след това Рубин Казан ще бъде тежка работа, но ако искаме да се класираме за следващия етап ще трябва да го направим", заяви Милито.

"Жадни сме за европейската титла, тъй като сме един от големите отбори и искаме да я спечелим отново след толкова години. Не е лесно, но ще се опитаме да го направим", допълни Милито.

Следващите три мача са витални за Интер и всичко под победа е Киев ще затъмни надеждите на италианците за европейска слава.

"Трябва да победим последователно Динамо, Барселона и след това Рубин Казан, но няма да е лесно. Групата ни е трудна, но все пак това е Шампионската лига. никой не ти дава нищо", заключи нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blackwhite1903
03.11.2009 16:05

ама пак ще се издъните
смешни сте интер
оше победа нямат-шампиони ще стават.шампоани могат да станат *lol*

bacardy_breezer
02.11.2009 20:54

Ква титла бе те немогат да бият Динамо на "Меаца" за титла се размечтали *lol* Ако излезнат от групата ,максимум 1/4 финал ще играят *wink*