Нотингам и Евертън не можаха да излъчат победител в двубоя си на "Сити Граунд"

21:42
Нотингам и Евертън не можаха да излъчат победител в двубоя си на "Сити Граунд"

Евертън на два пъти повеждаше при гостуването си на Нотингам, но не успя да стигне до победата. Срещата на “Сити Граунд” завърши 2:2 в атрактивен двубой. Демарай Грей откри резултата от дузпа в 10-ата минута, но Бренан Джонсън изравни в 19-ата. Абдулай Дукуре отново даде преднина на “карамелите” след половин час игра, а Джонсън донесе точката на домакините след изравнителен гол в 77-ата минута.

Отборът на Шон Дайч не успя да излезе от зоната на изпадащите, но се изравни с 17-ия Лийдс. Нотингам има аванс от четири точки пред двата отбора.

Двата отбора не бяха сред най-резултатните последните седмици, но изиграха едно първо полувреме на високо ниво с атаки и към двете врати. Грей откри резултата от дузпа, отсъдена за нарушение на Шелви срещу Макнийл. Преднината на гостите не се запази дълго и девет минути по-късно резултатът бе изравнен. Пикфорд отрази удар на Гибс-Уайт, но нямаше шанс при добавката на Джонсън. Дукуре се разписа след удар с глава в 29-ата минута и Евертън се оттегли с преднина на почивката.

Двубоят имаше голямо значение и за двата тима и това доведе до доста нерви през второто полувреме. Опасни влизания, шпагати, битка навсякъде по терена и множество жълти картони белязаха втората част. Бренан Джонсън отбеляза втория си гол в мача в 77-ата минута, а Нотингам завърши по-силно мача, но не стигна до ново попадение. Форест удължи серията си на 9 поредни мача без загуба на “Сити Граунд”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация