Потър: Трябва да реагираме на лошия момент, в който се намираме

22:26
Потър: Трябва да реагираме на лошия момент, в който се намираме

Мениджърът на Челси Греъм Потър заяви, че не мисли изобщо в дългосрочен план, а изцяло се съсредоточава в предстоящите срещи, защото “сините” продължават да имат амбиции да са сред водещите отбори, макар все още да не са там, където искат да бъдат.

“Моята работа е да помагам на играчите да се подобряват и явно не го правим толкова добре, колкото бихме искали. Сега не мисля за лятото, а само за утрешния мач, подготовката на отбора и за подобряването на резултатите. Трябва да реагираме на лошия момент, в който се намираме. Трябва да се съсредоточеим върху следващия мач. Каквото и да дискутираме в дългосрочен план, фокусът ми е върху него. Разбираме момента, в който се намираме, и знаем, че трябва да се подобрим. Ние сме клуб с амбиции и желание да бъдем на върха. В момента не сме там и трябва да променим ситуацията. Това започва утре срещу Лийдс,” опита да обясни положението Потър.

Лондончани продължават да имат и много проблеми със състава, след като стана ясно, че и Тиаго Силва ще е аут за дълъг период от време.

“Тиаго Силва ще е аут около шест седмици, не сме сигурни за точни срок. Едуард Менди все още не тренира с основната група, Нголо Канте направи днес първа тренировка на пълни обороти, но продължава да се нуждае от време. Мейсън Маунт има проблеми в долната част на корема и няма да играе срещу Лийдс, Рийс Джеймс е под въпрос. Аспиликуета напредва във възстановяването си, но все още не е преминал протоколите за завръщане след травма в главата,” заяви треньорът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация